Hoppa till innehåll

Nyheter

Du kan välja att filtrera bland Installatörsföretagens nyheter på område och tidperiod.

Senaste IN Talks "Lös roten till problemet"

23 november 2022

Opinion Energidebatten handlar idag till stor del om hur hushåll och företag ska få en dräglig tillvaro i vinter, men vad är egentligen roten till problemet? Det diskuterade panelen under IN Talks. Här kan du se webbinariet "Vi måste lösa roten till problemet" i efterhand.

När snö utgör hinder för arbetet

23 november 2022

Arbetsgivarfrågor Den senaste tiden har det kommit stora mängder snö i de flesta delar av landet. Då kan det bland annat bli problem att ta sig till jobbet. Behöver du som arbetsgivare betala ut lön för arbetstagare som inte kan ta sig till arbetsplatsen? Vad kan du kräva att den anställd...

Världstoalettdagen för en säkrare framtid

17 november 2022

Lönsamhet & företagande Den 19 november är det den officiella Världstoalettdagen, dagen då vi lyfter vikten av och ökar medvetandet kring säker sanitet. Nära 2,4 miljarder människor saknar idag tillgång till en ordentlig toalett eller latrin. Det är över hälften av alla människor i låginkomstlä...

Entreprenadindex för oktober 2022

15 november 2022

Lönsamhet & företagande Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan du se den senaste statistiken.

Nya föreskrifter för starkströmsanläggningar

09 november 2022

Elsäkerhet Snart träder tre nya föreskrifter om starkströmsanläggningar i kraft. De nya föreskrifterna gäller alla näringsverksamheter och reglerar hur starkströmsanläggningar ska vara utförda, hur de ska skyltas och hur de ska kontrolleras. Vi guidar dig kring detta.

Välkommet stöd till energieffektivisering i småhus

08 november 2022

Opinion Vi på Installatörsföretagen välkomnar regeringens satsningar på energieffektivisering i småhus i budgetpropositionen för 2023. Samtidigt saknas alltjämt stöd för energieffektivisering i flerbostadshus samt ett förstärkt rotavdrag. Åtgärder som sammantaget skulle sänka el...

Resultat av medlemsundersökning 2022

08 november 2022

Om Installatörsföretagen Varje år genomför Installatörsföretagen en medlemsundersökning för att få veta vad medlemmarna tycker om det arbete vi gör och hur vi kan bli ännu bättre. Andelen nöjda medlemmar har ökat ytterligare men det finns även önskemål om förbättringar som vi tar till oss.

Lärare inom el vässar kompetensen

08 november 2022

Utbildning Uppskattad yrkeslärarkonferens bidrar till lärare och skolledares kompetensutveckling. Branschens medverkan uppskattades av skolorna som fick ta del av det senaste inom branschen, både teknik och elsäkerhetsfrågor.

Avtalsrörelsen 2023 på ingång!

08 november 2022

Arbetsgivarfrågor Snart är det dags att förhandla fram nya kollektivavtal, vilket berör alla våra medlemsföretag och era arbetstagare. Därför har vi redan nu lanserat vår avtalswebb, där kan du ta del av all information gällande våra kollektivavtalsförhandlingar.
Du är på sidan 1 av 51 Nästa sida