Hoppa till innehåll

Nyheter

Installatörsföretagens nyheter inom olika kategorier kan även filtreras på år.

Så går du från kunskap till nytta

12 maj 2022

Om Installatörsföretagen Idag lanseras framgångsfaktorerna som tar dig från kunskap till nytta. Först ut släpper vi en folder som vägleder dig som medlem i arbetet med att bättre ta vara på befintlig kunskap och omvandla den till praktisk affärsnytta.

Anmäl dig till Installatörernas dag

12 maj 2022

Om Installatörsföretagen Den 23 - 24 september arrangerar vi Installatörernas dag i Göteborg. Det bli inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet på nyöppnade Scandic Göteborg Central, Platinan.

Ny lag för elektronisk kommunikation på remiss

04 maj 2022

Data/Tele Post- och telestyrelsen (PTS) har nu nio nya föreskrifter på gång inom området elektronisk kommunikation. Både aktörer som redan i dag omfattas av lagen om elektronisk kommunikation LEK och nya aktörer kan påverkas av regelverket.

AMA EL 22 - snart hos IN

04 maj 2022

Data/Tele Nya AMA EL 22, släpps i bokform under maj, men finns redan nu tillgängligt för de som har beskrivningsverktyget. AMA står för Allmän material- och arbetsbeskrivning och består av färdiga referenstexter som nyttjas av konsulter och beställare för upphandling och förfrågni...

Smygstart av branschens nya certifiering

04 maj 2022

Data/Tele I början av april genomförde ett antal testpersoner de första proven i branschens nya certifiering Behörig installatör fastighetsnät. Därmed är nu de första installatörena certiferiade för installation av fastighetsnät.

Rätt kvalifikationskrav för fastighetsnät

04 maj 2022

Data/Tele För att säkerställa att bland annat installatörer har tillräckliga kvalifikationer för att arbeta med fastighetsnät har den nya tekniska rapporten TR16 från SEK, tagits fram. Detta för att fastighetsnätet ska klara alla krav som ställs på det, både i dag och i morgon.
Du är på sidan 1 av 46 Nästa sida