Hoppa till innehåll

Nyheter

Installatörsföretagens nyheter inom olika kategorier kan även filtreras på år.

Möt oss på Building Sustainability 2021

23 november 2021

Branschfrågor Sista chansen att anmäla dig! Den 30 november till 1 december pågår Building Sustainability 2021. En konferens om hållbart samhällsbyggande på Stockholm Waterfront. Vi är medarrangörer och finns naturligtvis på plats. Besök oss i vår monter eller lyssna till när Helen Ar...

Världstoalettdagen för en säkrare framtid

19 november 2021

Branschfrågor Den 19 november är det den officiella Världstoalettdagen, dagen då vi lyfter vikten av och ökar medvetandet kring säker sanitet. År 2021 saknar fortfarande en tredjedel av världens befolkning tillgång till en toalett och två miljarder människor lever utan ordentlig sanit...

Semesterfrågor inför storhelgerna

17 november 2021

Arbetsgivarfrågor Semesterutläggning eller stängd firma vid jul, nyår och trettonhelgen? Vill du lägga ut intjänade semesterdagar under mellandagarna, måste du samråda med din anställda i god tid före. Vill du stänga hela firman, måste du förhandla med facken.

Ny rapport – Grön Logik

17 november 2021

Energi och miljö Energieffektivisering är en viktig åtgärd för att nå klimatmålen. Den nya rapporten Grön Logik visar hur viktiga investeringar i energieffektivitet är för utbyggnaden av den förnybara energin.

När anställda snöar inne

16 november 2021

Arbetsgivarfrågor Stora mängder snö kan ställa till det. Det kan exempelvis innebära problem för arbetstagare att ta sig till sin arbetsplats. Men vad gäller egentligen när arbetstagare får det svårare än vanligt att ta sig till jobbet?

Entreprenadindex för oktober 2021

15 november 2021

Företagarfrågor Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan ni se den senaste statistiken.

LO och Svenskt Näringsliv överens om LAS

11 november 2021

Arbetsgivarfrågor LO:s styrelse och Svenskt Näringsliv är överens vad gäller anställningsskydd (LAS), omställning och studiestöd. Men även om LO ställt sig bakom LAS-överenskommelsen är det nu upp till varje enskilt fackförbund att ansluta sig till uppgörelsen eller inte.
Du är på sidan 1 av 40 Nästa sida