Hoppa till innehåll

Nyheter

Installatörsföretagens nyheter inom olika kategorier kan även filtreras på år.

Entreprenadindex för juni och juli 2022

15 augusti 2022

Om Installatörsföretagen Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan du se den senaste statistiken.

En sommarhälsning från vd Ola Månsson

07 juli 2022

Om Installatörsföretagen Här kommer en hälsning från Visby och Almedalsveckan. Det finns så mycket att berätta om, men allt det positiva hamnar i skuggan av det fruktansvärda dåd som inträffade under veckan. Vi tänker naturligtvis på den drabbades familj och arbetskamrater i en stund som denna.

Installatörsföretagens elsäkerhetsdagar

05 juli 2022

Om Installatörsföretagen Äntligen är det dags för våra elsäkerhetsdagar igen! Under hösten gör vi inte mindre än 20 stopp runt om i landet där vi bland annat har en workshop kring EvA samt informerar om de nya elsäkerhetsföreskrifterna som träder i kraft 1 december i år.

Möt oss i Almedalen

28 juni 2022

Om Installatörsföretagen Mellan den 3-7 juli pågår Almedalsveckan i Visby. Installatörsföretagen är på plats för att lyfta frågor som är viktiga för dig som medlem och för hela Sverige. Möt oss på plats eller delta digitalt på distans.

Ett nytt Huvudavtal är nu på plats

23 juni 2022

Om Installatörsföretagen Arbetsmarknadens parter tecknade den 22 juni 2022 nya Huvudavtal som innebär ytterligare ändringar gällande bland annat anställningsskydd. Ändringarna ska tillämpas från den 1 oktober 2022. Installatörsföretagen är ett av de förbund som har valt att anta båda Huvudavtalen.

Ny revidering av norm för inbrottslarm

21 juni 2022

Data/Tele Nu kommer en andra, uppdaterad, tryckning av Stöldskyddsföreningens norm 130, utgåva nio. Reglerna i SSF 130:9 gäller för centralanslutna inbrotts- och överfallslarmanläggningar som används i bland annat bostäder, affärer, lager, industrier. I nytrycket har texter och ta...

Så skyddar du din IT-miljö

21 juni 2022

Om Installatörsföretagen Dataintrång och cyberattacker ökar i allt större utsträckning och drabbar även mindre företag. Skydda din IT-miljö är en guide och stöd som Teknikföretagen tagit fram till företags förebyggande säkerhetsarbete.

H22: Klimatomställning i full satsning

21 juni 2022

Region syd Installatörsföretagen presenterade under en förmiddag en analys kopplat till kompetensförsörjning på ämnet klimatomställning framtagen av WSP, framfört av experter och entreprenörer utifrån nationellt och nordiskt perspektiv.

Företagslärling inom kommunikation och säkerhet

20 juni 2022

Data/Tele Företagslärling är ett tvåårigt utbildningskoncept som riktar sig till vuxna som vill yrkesväxla och utbilda sig inom kommunikations och säkerhetsteknik. Utbildningen kombinerar praktiska och teoretiska studier både genom fysiska lektioner och på distans. Detta har blivi...
Du är på sidan 1 av 48 Nästa sida