Hoppa till innehåll

Säker El

Ditt webbaserade egenkontrollprogram som uppfyller elsäkerhetslagens krav. Kom igång idag!

Till Säker El

Helt webbaserat

Du behöver inte några blanketter eller pärmar.

Enbart tillgängligt för medlemsföretag

Säker El är en webbtjänst som är exklusivt för dig som är medlem i Installatörsföretagen.

Kostnadsfritt

Du som är medlem i Installatörsföretagen använder Säker El utan kostnad.

Börja använd Säker El idag

Den nya elsäkerhetslagen trädde i kraft den 1 juli 2017. Egenkontrollprogrammet är en tvingande regel för alla medlemsföretag som utför elinstallationer. Det gäller även företag som arbetar med in- och urkoppling av elektrisk utrustning inom ventilation, VS och kyla. Det innebär nya arbetssätt och rutiner.

Medlemsföretag har en exklusiv möjlighet att använda webbverktyget Säker El i sitt arbete med egenkontrollprogrammet. Allt sköts på webben. Du behöver inga blanketter, pärmar eller externa register. Säker El kan även generera de blanketter som krävs för att leva upp installationsavtalets regler om elsäkerhetsledare och montör med kontrolluppgift.

Säker El är marknadens mest kompletta verktyg. Genom att använda Säker El uppfyller ditt företag garanterat de krav som ställs på ett komplett egenkontrollprogram.

Nyheter

IN Garanti – ett löfte från IN

01 januari 2023

Medlemskap Nu lanseras IN Garanti – en tjänst som ger dig som medlem i Installatörsföretagen ytterligare fördelar gentemot dina kunder som är privatpersoner. Genom att du är medlem hos oss erbjuder du konsumenten en garanti på ditt jobb. Så här fungerar IN Garanti.

Stora förändringar i regelverket kring elsäkerhet vid arbete

30 augusti 2021

Säker El Det händer mycket inom elsäkerhet och arbetsmiljö under hösten 2021. Regelverket för det vi kallar elsäkerhet vid arbete kommer att förändras i grunden. Vad är skillnaden mellan regelverken och hur kommer det att påverka ditt företag? Under ett livesänt webbinarium går v...