Hoppa till innehåll

Tel: 08 762 76 00

1. Företagsrådgivning | 2. Entreprenadjuridisk rådgivning | 3. Medlemskap | 4. Övriga frågor

Välkommen att kontakta oss!

Här hittar du adresser till våra kontor och kontaktuppgifter till alla våra medarbetare. Telefonnummer: 08 762 76 00. Öppettider: 8.00 - 16.00.

Telefonnummer och mejladresser

08-762 76 00 (tonval)

Ange alltid organisationsnummer i ämnesraden vid mejl som rör rådgivning.

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på en rad frågor inom olika ämnen.

Medarbetare

Här kan du hitta rätt person som kan svara på just din fråga genom att filtrera på område. Du kan också hitta din närmaste lokala företagsrådgivare genom att filtrera på kontor.

Kontor

Här hittar du våra kontor med kontaktuppgifter och direktnummer till de medarbetare som arbetar där. Installatörsföretagens växelnummer är 08-762 76 00. Du når oss även på vår servicetelefon 08-762 76 10.

Press

I vårt pressrum finner du pressmeddelanden, bilder på våra talespersoner och olika varianter av vår logotype. Men också information kring aktuella frågor som vi driver.

Hämta medlemsbevis

Här kan du ladda ner ditt medlemsbevis.

Mejla oss

För att underlätta rådgivningen vid mejl är det bra om du anger vilket kollektivavtal som din fråga avser. Ange alltid organisationsnummer i ämnesraden.

.

Vi ber dig också att inte dela med dig av någon annans personuppgifter och att du inte heller bifogar några dokument som innehåller sådana uppgifter. Exempel på dokument att inte skicka via mejl är betyg, läkarintyg och domstolshandlingar. Om sådana uppgifter eller dokument behövs för rådgivningen kommer vi att be dig om det när vi återkommer till dig.