Hoppa till innehåll

Lediga tjänster

Vill du arbeta i en organisation som verkar för framtidens samhälle? Tillsammans med våra medlemsföretag kan din kompetens bidra till att göra klimatomställningen möjlig. Är du redo för nya utmaningar? Vill du hitta nya lösningar för framtiden? Sök våra lediga tjänster.

Som en del av Installatörsföretagen blir du medlemmarnas röst och hjälpande hand när de behöver dig. Du finns i deras vardag och skapar förutsättningarna för deras framtid.

Du blir också en del av ett team med flera olika kompetenser. Tillsammans skapar vi en arbetskultur där du kan utvecklas, ta eget ansvar och vågar prova dina idéer.

"Att vi trivs på jobbet är en viktig förutsättning för att vi ska göra en bra leverans till våra medlemmar." ​​​​​​​

Hanna Frid, HR-chef

Välkommen att söka våra lediga tjänster

Här listar vi våra lediga tjänster. Följ oss gärna på LinkedIn också så får du snabbt information när vi har nya tjänster ute.

Pressansvarig, Stockholm

Installatörsföretagen söker en initiativrik och framåtlutad pressansvarig som med kraft och energi nyttjar den stora potential som finns för organisationen och dess medlemmar att synas mer i samhällsdebatten.

Företagsrådgivare, Övre Norrland

Vi söker dig som bor i Övre Norrland och vill stötta företagsledare inom din region. Samtidigt blir du en del i större team av företagsrådgivare där vi hjälper varandra. Tycker du det är spännande med problemlösning och vill ge förstklassig service? Sök till Installatörsföretagen som företagsrådgivare nu.

Head of Tech, Stockholm

Vill du vara en del av Installatörsföretagen som spelar en essentiell roll i Sveriges energi- och klimatomställning? Installatörsföretagen söker just nu en Head of Tech som kommer ansvar för deras digitala plattform och vara en nyckelperson i deras digitala transformation.