Hoppa till innehåll

Lediga tjänster

Vill du arbeta i en organisation som verkar för framtidens samhälle? Tillsammans med våra medlemsföretag kan din kompetens bidra till att göra klimatomställningen möjlig. Är du redo för nya utmaningar? Vill du hitta nya lösningar för framtiden? Sök våra lediga tjänster.

Som en del av Installatörsföretagen blir du medlemmarnas röst och hjälpande hand när de behöver dig. Du finns i deras vardag och skapar förutsättningarna för deras framtid.

Du blir också en del av ett team med flera olika kompetenser. Tillsammans skapar vi en arbetskultur där du kan utvecklas, ta eget ansvar och vågar prova dina idéer.

"Att vi trivs på jobbet är en viktig förutsättning för att vi ska göra en bra leverans till våra medlemmar." ​​​​​​​

Hanna Frid, HR-chef

Välkommen att söka våra lediga tjänster

Här listar vi våra lediga tjänster. Följ oss gärna på LinkedIn också så får du snabbt information när vi har nya tjänster ute.

VD till Installatörsföretagen

Installatörsföretagen söker en engagerad och erfaren VD som är redo att fortsätta arbetet med att leda organisationen in i framtiden. Som VD kommer du att företräda 4 000 medlemsföretag med 60 000 medarbetare, som varje dag arbetar för att förverkliga Sveriges energiomställning. Det är Installatörsföretagens medlemmar som elektrifierar och energieffektiviserar Sverige.

Branschansvarig till Sveriges Elkraftentreprenörer, Stockholm

På uppdrag av Sveriges Elkraftentreprenörer söker Installatörsföretagen i Sverige AB dig som vill vara med och påverka förutsättningarna för Sveriges viktigaste infrastrukturområde. Är du redo att bli en samlande kraft för Sveriges Elkraftentreprenörer? Välkommen med din ansökan!