Hoppa till innehåll

Installatörsföretagens regionala föreningssidor

Regionala föreningar

Regionala föreningar, Visa alla

Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

Det finns elva regionala föreningar inom Installatörsföretagen. Från den 1 januari 2020 är det obligatoriskt med ett regionalt medlemskap för alla Installatörsföretagens medlemmar. Företaget blir normalt medlem i den regionala förening vars region företaget eller filialen har sitt säte och sin verksamhet.

I menyn till vänster hittar du din regionala förenings sida.

(Du måste vara inloggad som medlem för att kunna se allt innehåll på sidorna).

Gå en kurs på INSU

INSU har ett brett kursutbud för dig som arbetar inom el, VS, ventilation, automation och kyl- och värmepumpar. På deras webbplats hittar du alla utbildningar uppdelat per region.

Kalender
 1. 2
  nov

  Färdplan 2045 "Nu blickar vi framåt"

  Digitalt evenemang
  Seminarie

  Välkomna till en inspirationsdag full av goda exempel. Vi som arbetar med hållbarhet inom byggsektorn spelar en stor roll vid återstarten av Sverige. Nu har vi möjlighet att påverka för att tillsammans skapa den gröna omstarten som krävs för en hållbar framtid!

 2. 3
  nov

  Gilla jobbet

  Digitalt event
  Seminarie

  Den 3 november är det dags för Gilla jobbet, som i år är i digital form. Temat är inte helt oväntat coronarelaterad arbetsmiljö.

 3. 3
  nov

  Säker El Örebro Värmland

  Digitalt seminarium
  IN Örebro-Värmlands Regional förening

  Installatörsföretagens regionala förening Örebro Värmland bjuder in till kostnadsfri digital utbildning Säker El för El, VS och Ventilation.
  Vi informerar även om Elsäkerhetsledare och montör med kontrolluppgift.

  Ta chansen att säkerställa att du och ditt företag/organisation har koll på de krav om egenkontroll som ställs genom Elsäkerhetslagen. Missa inta att lagen även omfattar dig inom VVS som gör inkoppling och urkoppling.

 4. 4
  nov

  Grundkurs entreprenadjuridik

  Malmö
  Entreprenadjuridik

  Vill du få bättre koll på dina förfrågningar och entreprenadavtal? Hos oss får du hjälp med att spara både tid och kostnader genom att du får veta vilka regler som gäller.

 5. 4
  nov

  Nätverksträff Administratörer Göteborg - Västra Sverige

  Digitalt Seminarium
  Lokal/distrikt

  Installatörsföretagens Regionala föreningar i Göteborg och Västra Sverige bjuder in till kostnadsfri digital nätverksträff för administratörer m fl - Grundutbildning med fokus på spel och droger "Skadligt bruk i arbetslivet"

 6. 4
  nov

  Nätverksträff Administratörer Skåne

  Digitalt Seminarium
  Lokal/distrikt

  Installatörsföretagens Regionala förening i Skåne bjuder in till kostnadsfri digital nätverksträff för administratörer - Grundutbildning med fokus på spel och droger "Skadligt bruk i arbetslivet"

Nyheter om de regionala föreningarna

Information om de nya regionala föreningarna

30 september 2019

Regionala föreningar Vid årsskiftet är de nya regionala föreningarna inom Installatörsföretagen på plats, men innan dess kommer du som medlem att få information om vilken regional förening just ditt företag kommer att tillhöra, samt annan praktisk information från din regionala förening. Här...