Hoppa till innehåll

Bli medlem

Vi på Installatörsföretagen vet att du som företagare behöver fokusera på din verksamhet. Samtidigt kan många situationer uppstå där du behöver råd och stöd i den dagliga verksamheten. Genom medlemskap i Installatörsföretagen kan du få hjälp i dessa situationer, men också med mycket mer.

Medlemsförmåner

Som medlem hos oss får du tillgång till allt från rådgivning och utbildning till exklusiva rabatter.

Så blir du medlem

Vill du bli medlem i Installatörsföretagen? Här hittar du all information du behöver för att ansöka om medlemskap.

Bli branschmedlem

Är du medlem i en annan arbetsgivarorganisation men har ett stort intresse av våra tjänster och produkter kan vi erbjuda ett branschmedlemskap.

Vad är kollektivavtal?

Ett kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan ett eller flera fackförbund och en eller flera arbetsgivarorganisationer.

Fördelar med kollektivavtal

Som arbetsgivare och medlem i Installatörsföretagen ansluter du till det kollektivavtal som gäller för just din bransch.

Hängavtal

En del företag väljer att teckna ett så kallat hängavtal istället för att bli medlem hos oss. Det är både krångligare och dyrare.

Membership

Do you want to be a member of The Swedish Installation Federation? Here is everything you need to know.

Vad kostar ett medlemskap?

Som medlem i Installatörsföretagen betalar ni en årsavgift för medlemskapet i föreningen samt en avgift för den service och trygghet som vi erbjuder. På den här sidan berättar vi mer om vad ett medlemskap hos Installatörsföretagen kostar och hur avgiften beräknas.

En del av Svenskt Näringsliv

Installatörsföretagen är en del av Svenskt Näringsliv, där vi tillsammans med 47 andra medlemsorganisationer är företagsamhetens röst i Sverige. Ett medlemskap hos oss innebär att ditt företag även är medlemmar i Svenskt Näringsliv.

Skapa användarkonto

Som inloggad medlem kommer du åt fler resurser och mallar på vår webbplats. Här hittar du information om användarkonton och inloggning.