Hoppa till innehåll

Behöver du en till i ditt team?

Nu finns möjlighet att handplocka en person som har förutsättningar för att bli en duktig elektriker eller tekniker oavsett vad denne har för utbildning eller jobbat med tidigare. Du kan anställa en företagslärling.

Genom en välplanerad utbildning som varvar kurser vid INSU Installationsbranschens utbildning- och utvecklingscenter (tidigare EUU) i Katrineholm med yrkespraktik på arbetsplatsen blir företagslärlingen en färdig och ECY-certifierad förstaårsmontör på bara två år.

För att veta mer om nästa utbildningstillfälle, kontakta INSU.

Antagning, anställning och utbildning

Anställningsformen för Företagslärling regleras i Installationsavtalet som är ett kollektivavtal tecknat mellan Installatörsföretagen och Svenska Elektrikerförbundet. Kollektivavtalen garanterar en lägsta lön - både för tiden som företagslärling och när företagslärlingen är färdigutbildad.

_______
Sidan innehåller mer information. För att kunna läsa om Installationsavtalets överenskommelse om företagslärling eller ladda ner en kalkyl för beräkning på investeringen av en företagslärling, krävs inloggning.

Logga in >

  • Företagslärlingarnas första vecka

  • Utan hantverkare stannar världen

  • Elektriker som drar ordvitsar

  • Är du nyfiken på teknik? Grattis!

  • Är du klurig och noggrann? Grattis!

  • Är du en fixare? Grattis!

Känner du någon som skulle vara intresserad?

Tipsa gärna personer du tror är intresserade av att bli företagslärling genom att kopiera och skicka länken in.se/ta-chansen.

Företagslärling är ett samarbete mellan Installatörsföretagen och Svenska Elektrikerförbundet.

INSU försäljningsavdelning ansvarar för alla kontakter med både företag och sökande.

Kontaktuppgifter:
E-post: kontakt@insu.se
Tfn: 010-188 35 30