Hoppa till innehåll

Installationsbranschens egna podcast – Installatörspodden

Med podden har vi skapat en arena där aktörer från olika delar av installationsbranschen möts och får möjlighet att lära av varandra. Genom podden kan du som lyssnar inspireras och ta del av innehållet när det passar dig – på jobbet, i bilen eller varför inte under en promenad?

Installatörspodden är Installatörsföretagens podd eller podcast som riktar sig till hela installationsbranschen. I podden får företagare, experter med flera en möjlighet att samlas i ett nytt branschforum för att diskutera aktuella ämnen.

Här kan du lyssna på podden

Via Spotify

Om podden

Varje avsnitt har ett övergripande tema. Lyssnaren får höra gäster tala kring ämnet utifrån olika perspektiv, utmaningar eller lösningar. Vi får många frågor till Installatörsföretagen som vi anser lämpar sig bra att diskutera i detta forum. Även tidningarna VVS-Forum och Elinstallatören får utrymme i podden genom att deras chefredaktör gör en spaning kring vad som är hett just nu.

Detta blandas med situationer där det inte riktigt gått som installatören tänkt sig. Kanske tryckte någon på fel knapp, vattnet sattes igång för tidigt eller att allt plötsligt blev svart?

I varje avsnitt medverkar flera experter från Installatörsföretagen, våra medlemsföretag, branschtidningar och olika gäster.

Dina åsikter är viktiga för oss

Vill du vara med i podden? Eller är det något särskilt ämne du vill att vi belyser? Tveka inte att höra av dig.