Hoppa till innehåll

Vår sociala närvaro

Installatörsföretagen är aktiva i flera social kanaler där vi möter våra målgrupper. Med en närvaro i sociala medier kan vi öka kännedomen om oss, branschen och andra frågor som ligger nära Installatörsföretagen.

Twitter (X)

Installatörsföretagen finns på Twitter (X) för att sprida nyheter, påverka, nå politiker och journalister. Vårt innehåll baseras mycket på vad som händer i omvärlden och hur installationsbranschen påverkas av den.
Följ oss på Twitter (X)

LinkedIn

Installatörsföretagen finns på LinkedIn för att nå arbetsgivare och företagsledare. Vårt innehåll handlar om hur branschen ser ut, bygger stolthet kring yrket, tips på utbildningar eller relevanta artiklar. Vi lägger ofta till olika hashtags som förtydligar budskapet, såsom #svpol för politik, #framtidsinstallatör om branschen och #upplyst för frågor som rör jämställdhet.
Följ oss på Linkedin

Facebook

Installatörsföretagen finns på Facebook för att nå personer inom installationsbranschen och vårt innehåll handlar i första hand om att bygga yrkesstolthet. Vi ger även tips på aktuella händelser och relevanta artiklar.
Följ oss på Facebook

Youtube

Ýoutube är idag världens andra största sökmotor. Installatörsföretagen finns på Youtube dels för att samla våra filmer på ett och samma ställe, men även för att bygga varumärke och kännedom om branschen.
Följ oss på YouTube

Instagram

Installatörsföretagen har ett konto på Instagram, men det är inte särskilt aktivt. Planen är att återuppliva Instagram. Avsändare kommer då inte vara Installatörsföretagen, utan tanken är att kanalerna ska locka unga.
Följ oss på Instagram