Hoppa till innehåll

Företagare

Under företagande samlas alla värden som kan vara av vikt för dig i ditt företag. Här hittar du allt från beräkningsfiler till handgripliga tips att nyttja i din företagsvardag.

Entreprenadindex

Entreprenadindex med bas 1 januari 2011 och E84 finns att ladda ner för dig som är medlem i Installatörsföretagen.

Beräkningsfiler

Här finner du som är företagare och arbetsgivare beräkningshjälp som du behöver i din vardag.

Vägledning medarbetarguiden

Här finner du vägledning som är till nytta både när du utarbetar företagets medarbetarguide, och även i framtiden för att enkelt hitta mallar och annan praktisk information.

Möjligheter och åtgärder i en vikande marknad

Det är viktigt att känna till vilka åtgärder som du kan behöva vidta i en lågkonjunktur för att minimera ekonomiskt tapp i företaget. Här hittar du tips och råd på hur du kan hantera situationen på bästa sätt.

Kompetensutveckling för fler affärer

Många i installationsbranschen har haft turen att ha fullt upp och inte historiskt behövt marknadsföra sina tjänster. Det är lätt att glömma bort att all typ av kundkontakt egentligen är en typ av säljsamtal.

Lönsamhet

Att vara företagare är komplext, det är mycket som påverkar din vardag men även din framtid. Här hittar du information och verktyg för att öka lönsamheten i dina uppdrag och i företaget.

Arbeta effektivt med energieffektivisering

Installatörsföretagen bedriver kontinuerligt olika projekt inom energieffektivisering och klimat.

Digitalisering i installationsbranschen

Digitaliseringen påverkar allt flera områden i samhället. Ofta är digitalisering förknippat med förändringar av arbetssätt och affärsmodeller som syftar till att förbättra, förenkla eller anpassa nya tekniska tjänster, system eller lösningar för att bli mer effektiva och pålitliga.

Så kan du arbeta för en hållbar bransch

Du som arbetar i installationsbranschen kan på olika sätt bidra till en hållbar bransch. Allt ifrån vilka material du använder, kunskap om dessa till hur du återvinner eller återbrukar påverkar branschen.

Nyheter

Relaterade rapporter