Hoppa till innehåll

På gång hos Installatörsföretagen

Håll dig uppdaterad på de aktiviteter som pågår.

27
okt

Global Sustainable Technology and Innovation Community conference

Digital konferens
Seminarie

Installatörsföretagens utbildningsexpert Pär Lundström medverkar i den digitala konferensen Global Sustainable Technology and Innovation Community under programpunkten "Incentivising tech development to realize the Green Deal”. Hela konferensen är på engelska.

28
okt

Nya branschregler för säkra vatteninstallationer

Digitalt seminarium
IN Örebro-Värmlands Regional förening

Installatörsföretagens regionala förening Örebro Värmland bjuder in till kostnadsfri digital information om de nya branschregler för säkra vatteninstallationer.

Var femte år uppdateras Branschregler Säker Vatteninstallation, vilket innebär att nya regler börjar tillämpas den 1 januari 2021.

2
nov

Färdplan 2045 "Nu blickar vi framåt"

Digitalt evenemang
Seminarie

Välkomna till en inspirationsdag full av goda exempel. Vi som arbetar med hållbarhet inom byggsektorn spelar en stor roll vid återstarten av Sverige. Nu har vi möjlighet att påverka för att tillsammans skapa den gröna omstarten som krävs för en hållbar framtid!

3
nov

Gilla jobbet

Digitalt event
Seminarie

Den 3 november är det dags för Gilla jobbet, som i år är i digital form. Temat är inte helt oväntat coronarelaterad arbetsmiljö.

3
nov

Säker El Örebro Värmland

Digitalt seminarium
IN Örebro-Värmlands Regional förening

Installatörsföretagens regionala förening Örebro Värmland bjuder in till kostnadsfri digital utbildning Säker El för El, VS och Ventilation.
Vi informerar även om Elsäkerhetsledare och montör med kontrolluppgift.

Ta chansen att säkerställa att du och ditt företag/organisation har koll på de krav om egenkontroll som ställs genom Elsäkerhetslagen. Missa inta att lagen även omfattar dig inom VVS som gör inkoppling och urkoppling.

4
nov

Grundkurs entreprenadjuridik

Malmö
Entreprenadjuridik

Vill du få bättre koll på dina förfrågningar och entreprenadavtal? Hos oss får du hjälp med att spara både tid och kostnader genom att du får veta vilka regler som gäller.

4
nov

Nätverksträff Administratörer Göteborg - Västra Sverige

Digitalt Seminarium
Lokal/distrikt

Installatörsföretagens Regionala föreningar i Göteborg och Västra Sverige bjuder in till kostnadsfri digital nätverksträff för administratörer m fl - Grundutbildning med fokus på spel och droger "Skadligt bruk i arbetslivet"

4
nov

Nätverksträff Administratörer Skåne

Digitalt Seminarium
Lokal/distrikt

Installatörsföretagens Regionala förening i Skåne bjuder in till kostnadsfri digital nätverksträff för administratörer - Grundutbildning med fokus på spel och droger "Skadligt bruk i arbetslivet"

4
nov

Inbjudan Spindelnätverket Mellersta Norrland

Digitalt Seminarium
Lokal/distrikt

Installatörsföretagens Regionala förening i Mellersta Norrland bjuder in till kostnadsfri digital nätverksträff för administratörer - Grundutbildning med fokus på spel och droger "Skadligt bruk i arbetslivet"

4
nov

Inbjudan Spindelnätverket Stockholm

Digitalt Seminarium
Lokal/distrikt

Installatörsföretagens Regionala förening i Stockholm bjuder in till kostnadsfri digital nätverksträff för administratörer - Grundutbildning med fokus på spel och droger "Skadligt bruk i arbetslivet"

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida