Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

9 träffar

 1. En skånsk installationsbransch som utvecklas för tillväxt och klimatomställning – En utblick mot 2040

  Nyhet

  Sverige växer så det knakar och i synnerhet en storstadsregion som Skåne. Under det senaste decenniet har regionen vuxit med närmare 150 000 invånare.

 2. Bristen på installatörer i Skåne – utsikter mot år 2040 pdf

 3. Regionala föreningar

  Webbsida

  Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

 4. Seminarier och utbildning

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att medverka på seminarier, kurser och informationer. Du kan även påverka vad som du anser saknas från Installatörsföretagen.

 5. Kostnadsfria seminarier Säker Vatten

  Nyhet

  Den 1 januari 2021 trädde nya Branschregler Säker Vatteninstallation och nya Byggtekniska förutsättningar i kraft, vilket påverkar betydligt fler yrkesgrupper än VVS-installatörer. Därför håller Säker Vatten under februari en rad kostnadsfria seminarier speciellt riktade till försäkringsbolag, byggbolag, konsulter och besiktningspersoner.

 6. Möjlighet att påverka din kommun

  Nyhet

  Nu har Svenskt Näringslivs enkät om det lokala företagsklimatet i Sveriges kommuner nått många företag inom branschen för tekniska installationer. Har du fått enkäten har du möjlighet att vara med och påverka förutsättningarna i din kommun. Det är viktigt att de synpunkter som företag inom vår bransch har är med och påverkar slutresultatet.

 7. Lyckat regionalt påverkansarbete i Region Skåne värt 500.000 kr

  Nyhet

  Region Skåne tecknar samarbetsavtal med Installatörsföretagen värt 500.000 kr. Syftet med samverkan är att stärka branschorganisationernas möjlighet att påverka utbud och inriktning av regionalt yrkesvux.

 8. Eventuell flytt av utbildning i Malmö upprör

  Nyhet

  Den 27 november publicerades en artikel i Skånska Dagbladet under rubriken Branschen rasar mot behandling av yrkesprogrammen. Artikel har sin grund i ett brev som Installatörsföretagen skickat till berörda politiker.

 9. Valberedningsförslag 2020 xlsx

Du är på sidan 1 av 1