Hoppa till innehåll

Kompetensverktyg

IN Kompetensverktyg är en digital tjänst som är anpassad för installationsbranschen för att underlätta ditt företags arbete med de anställdas kompetenser och utbildningar.

Prova gratis 1 mån Till tjänsten

Påminner om giltighet

Påminnelse innan och efter att en kurs/certifikat löper ut

Automatiska kompetenskort

Individuella kompetenskort i PDF-format, med val om vilka delar som inkluderas

Enkel åtkomst

Nå tjänsten från webbläsare i vilken dator eller mobil som helst

Kom igång idag - välj antal arbetsplatser

Priset för IN Kompetensverktyg baseras på antalet arbetsplatser ni har på företaget. Tjänsten kan köpas direkt här på sajten, vilket gör att ni kan komma igång snabbt.

Tjänsten är anpassad för installationsbranschen och gör det enkelt och inituitivt att använda verktyget. För den som har en fråga eller vill fördjupa sig kring funktionerna så finns ett sökbart webbaserat hjälpavsnitt att tillgå när som helst.

Du måste vara medlem i Installatörsföretagen för att köpa tjänsten.

Gör ditt val nedan:

IN Kompetensverktyg

  • Påminnelse för giltighetsdatum
  • Automatiska kompetenskort i PDF
  • Enkel åtkomst från dator och mobil
  • Registrera en kurs/intyg till flera

Pris

För 1 arbetsställe

5250 kr/år

Introduktion till IN Kompetensverktyg

IN Kompetensverktyg är en digital tjänst som är anpassad för installationsbranschen för att underlätta för varje medlemsföretag att hålla ordning och reda på medarbetarnas kompetenser och utbildningar.

Verktyget är helt anpassat för att varje administratör enkelt ska kunna hantera, uppdatera och generera kompetensprofiler för alla medarbetare i företaget.

IN Kompetensverktyg bidrar till att öka kvaliteten i arbetet med kompetenser och tillåter varje företag att spara värdefull tid att ägna åt sin kärnverksamhet.

Håll koll på kompetensen

IN Kompetensverktyg är en smart och dynamisk tjänst som ger er förmågan att enkelt och effektivt hantera alla medarbetarnas kompetenser

Spara värdefull tid

Verktyget gör det enkelt att lägga till en kurs, certifikat eller intyg till flera medarbetare samtidigt, vilket sparar tid och ersätter repetitiva arbetsmoment.

Missa aldrig ett giltighetsdatum

Tjänsten meddelar både innan och efter att en kurs eller certifiering löper ut genom en påminnelse i översikten för att säkerställa att ni inte missar något viktigt datum.

Automatiska kompetenskort i PDF

En av de mest uppskattade funktionerna är flexibiliteten att automatiskt generera Kompetenskort i PDF-format där man enkelt väljer vad som ska ingå i varje version.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss!