Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

2798 träffar

 1. Coronaviruset – senaste nytt

  Nyhet

  Fortsätt håll dig uppdaterad kring vad som gäller med anledning av coronaviruset. Nedan hittar du de senaste nyheterna och förändringarna av gällande regler.

 2. De vann yrkes-sm i el och vvs

  Nyhet

  En guldmedalj innebär en plats i det svenska Yrkeslandslaget och rätten att titulera sig svensk mästare inom sin yrkesgren. Resultaten är här i vvs och el– vinnarna i yrkes-sm 2020 har korats.

 3. Få koll på den kollektivavtalade pensionen

  Nyhet

  Vill du på ett enkelt sätt öka kunskapen bland dina medarbetare om vilken löneförmån den kollektivavtalade pensionen är? Då kan du tipsa dem om Collectums nyhetsbrev som skickas ut två gånger per år.

 4. Måste vi stå kostnaden när kunden har felavhjälpt?

  Fråga Fråga: I somras utförde vi el-arbeten åt en kund, som är privatperson. Veckan efter midsommar hörde kunden av sig och meddelade att de på midsommarafton hade upptäckt att vi kopplat fel i ett eluttag. Jordfelsbrytaren hade löst ut när de försökte använda eluttaget. Kunden försökte först felsöka på egen hand men eftersom huset var strömlöst ringde de efter ett tag till en jour-firma, som omedelbart kunde komma och avhjälpa felet. Nu vill kunden att vi betalar jour-firmans faktura. Att vi kopplat fel råder det inga tvivel om. Men borde de inte ha låtit oss avhjälpa felet? Vi har i och för sig ingen jourverksamhet, men de kanske ändå borde ha försökt ringa oss innan de kontaktade jour-firman?
 5. Bygga på nya sätt – best practice

  Webbinarium 12 nov 2020 13:00 - 12 nov 2020 14:00
  Kalender

  Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium i en serie om morgondagens byggbransch. Den 12 november följer vi byggprocessen och får konkreta exempel på nya smarta sätt att jobba i de olika stegen. Lyssna på företagen som gjort praktik av teorierna.

 6. Utbildning Byggtekniska förutsättningar

  Digitalt seminarium 11 nov 2020 09:30 - 11 nov 2020 11:30
  Kalender

  Installatörsföretagens regionala förening Gävle Dala bjuder in till kostnadsfri digital utbildning i Byggtekniska förutsättningar, Branschregler Säkervatteninstallation 2021:1.

 7. Dags att betala medlemsavgiften

  Nyhet

  Under de närmsta dagarna kommer du att få din medlemsfaktura som gäller medlemskapet för andra halvåret 2020. Fakturan ska vara betald senast den 2 december 2020.

 8. Nätverksträff Administratörer Göteborg - Västra Sverige

  Digitalt Seminarium 04 nov 2020 08:30 - 04 nov 2020 11:45
  Kalender

  Installatörsföretagens Regionala föreningar i Göteborg och Västra Sverige bjuder in till kostnadsfri digital nätverksträff för administratörer m fl - Grundutbildning med fokus på spel och droger "Skadligt bruk i arbetslivet"

 9. Branschstatistik-ht-2020.pdf pdf

 10. Branschstatistik el och VVS 2019 pdf

Du är på sidan 1 av 280 Nästa sida