Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

2755 träffar

 1. Förslag forsknings- och innovationsproposition

  Nyhet

  Installatörsföretagen har för första gången lämnat rekommendationer inför regeringens forsknings- och innovationsproposition. Installatörsföretagens medlemmar spelar en nyckelroll när den svenska ekonomin strävar mot fossilfrihet.

 2. Utvecklingsavtal för Installationsavtalets område.pdf pdf

 3. Ny utgåva av Teknikhandbok VVS 2024

  Nyhet

  Nu kan du beställa Teknikhandbok VVS 2024 innehållande bland annat branschregler, praktisk vvs-teknik, lagar och regler med mera. Boken finns att beställa på IN Förlag.

 4. Peter Bengtsson

  Peter Bengtsson peter.bengtsson@in.se Företagsrådgivare Medlemsservice
 5. Löneutbetalning december 2023 – vad säger kollektivavtalet?

  Nyhet

  I kollektivavtalet står vad som ska göras om löneutbetalningsdagen infaller en helg- eller fridag. Vad som gäller skiljer sig åt mellan de olika kollektivavtalen Installatörsföretagen tillhandahåller till dig. Att dina anställda får tillgång till sin lönespecifikation innan lönen finns tillgänglig på lönekontot gör det tydligt vad de kan vänta sig att få i plånboken respektive månad.

 6. Julgåvor – se upp med arbetsgivaravgiften

  Nyhet

  Julgåvor är ett av få undantag från regeln om att alla förmåner en anställd får, ska beskattas. Men det finns tydliga regler för vad som är en skatte- och arbetsgivaravgiftsfri gåva och vad som ska beskattas från första kronan.

 7. Energieffektiv kompetens ska kartläggas

  Nyhet

  EU:s Energieffektivitetsdirektiv är nu beslutat och kommer bli att en del av svensk lagstiftning. Det medför även lagstadgade krav på att analysera kompetensbehovet för att klara klimatomställningen.

 8. När snö utgör hinder för arbetet

  Nyhet

  Den senaste tiden har det kommit stora mängder snö i de flesta delarna av landet. Då kan det bland annat bli problem att ta sig till jobbet. Behöver du som arbetsgivare betala ut lön för arbetstagare som inte kan ta sig till arbetsplatsen? Vad kan du kräva att den anställde gör istället för det ordinarie arbetet och vilka skyldigheter har arbetstagaren?

 9. Prestationslön - Ackord - Möjligheter och fallgropar - IN Skåne

  Installatörsföretagen, Navigationsgatan 1A, Malmö 09 jan 2024 09:00 - 09 jan 2024 16:00
  Kalender

  Installtörsföretagens Regionala förening i Skåne bjuder in till seminarie om Prestationslön - Ackord - Möjligheter och fallgropar

 10. IN Talks: Så ska vi få ordning på energikrisen

  Nyhet

  Den svenska energiförsörjningen är en högaktuell fråga, särskilt nu när minusgraderna blir allt fler. Förra årets energikris understryker behovet av kraftfulla åtgärder för att säkra vår nationella energiförsörjning. Därför samlade vi politik och näringsliv under årets sista IN Talks "Hur kan vi få ordning på energikrisen?". Här kan du se det i efterhand.

Du är på sidan 1 av 276 Nästa sida