Hoppa till innehåll

Lönsamhet

Att vara företagare är komplext, det är mycket som påverkar din vardag men även din framtid. Här hittar du information och verktyg för att öka lönsamheten i dina uppdrag och i företaget.

Smart rekrytering

Bakgrunden till varför du och andra driver företag är högst individuell men det finns en gemensam nämnare mellan er – att ni vill tjäna pengar. Sannolikt rekryterar du smart men kan det vara så att du kan bli än smartare i din rekrytering och att det skulle kunna bidra till ökad konkurrenskraft och bättre lönsamhet?

Lönsamt företagande

Lönsamt företagande syftar till att stärka våra medlemmar i deras företagande och skapa förutsättningar för lönsamhet! De regionala föreningarna kan avropa nedan utbildningar/seminarier. Alla seminarier kan fås som fysiska träffar eller som webbinarier.

IN Garanti

IN Garanti är en medlemsförmån som gäller för de flesta medlemmar i Installatörsföretagen (vissa undantag finns) som utför installationer åt konsumenter. Genom ditt företags medlemskap hos oss erbjuder du konsumenten en kostnadsfri garanti på ditt jobb. Så här fungerar det.

Branschstatistik el och vvs

Branschstatistik el och vvs är baserad på 2022 års bokslut. Rapporten inkluderar bland annat sammanställning av nyckeltal, grafer och kommentarer.

Bygglyftet

Bygglyftet är ett nationellt utvecklingsprogram som ska ge företag i bygg- och installationsbranschen kraft att verka och växa i en föränderlig omvärld. Syftet är att utveckla företagens kompetens och konkurrenskraft inom produktivitet, hållbarhet och digitalisering.

Avropsseminarier

Läs mer om vilka avropsseminarier inom Lönsamt företagande som finns tillgängliga just nu.

Nyheter