Hoppa till innehåll

Lönsamhet

Att vara företagare är komplext, det är mycket som påverkar din vardag men även din framtid. Här hittar du information och verktyg för att öka lönsamheten i dina uppdrag och i företaget.

Vad är smart rekrytering?

Bakgrunden till varför du och andra driver företag är högst individuell men det finns en gemensam nämnare mellan er – att ni vill tjäna pengar. Sannolikt rekryterar du smart men kan det vara så att du kan bli än smartare i din rekrytering och att det skulle kunna bidra till ökad konkurrenskraft och bättre lönsamhet?

Lönsamt företagande

Lönsamt företagande syftar till att stärka våra medlemmar i deras företagande och skapa förutsättningar för lönsamhet! De regionala föreningarna kan avropa nedan utbildningar/seminarier. Alla seminarier kan fås som fysiska träffar eller som webbinarier.

IN Garanti

IN Garanti är en medlemsförmån som gäller för alla medlemmar som utför installationer åt privatpersoner. Genom att du är medlem hos oss erbjuder du konsumenten en garanti på ditt jobb.

Branschstatistik el och vvs

Branschstatistik el och vvs är baserad på 2022 års bokslut. Rapporten inkluderar bland annat sammanställning av nyckeltal, grafer och kommentarer.

Nyheter