Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

6 träffar

 1. Föreningsstämma IN Östgöta-Sörmland

  Sheraton Hotel, Stockholm 04 mar 2022 10:00 - 04 mar 2022 22:00
  Kalender

  Installatörsföretagens regionala förening i Östgöta-Sörmland inbjuder till föreningsstämma på Sheraton Hotel med efterföljande middag och show på Hamburger Börs.

  Showen vi får se denna gång är The Mamas, Move to the Rythm.

 2. Medlemsresa - IN Östgöta-Sörmland

  Edinburgh, Skottland 20 maj 2022 06:25 - 23 maj 2022 16:55
  Kalender

  Vår resa 2022 bär iväg till Skottland och vackra Edinburgh.

  Edinburgh har varit Skottlands huvudstad sedan 1437 och med sina 490 000 invånare är staden den näst största i Skottland. Staden är belägen vid Firth of Forths sydstrand, där den rinner ut i Nordsjön.

 3. Regionala föreningar

  Webbsida

  Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

 4. Seminarier och utbildning

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att medverka på seminarier, kurser och informationer. Du kan även påverka vad som du anser saknas från Installatörsföretagen.

 5. Möjlighet att påverka din kommun

  Nyhet

  Nu har Svenskt Näringslivs enkät om det lokala företagsklimatet i Sveriges kommuner nått många företag inom branschen för tekniska installationer. Har du fått enkäten har du möjlighet att vara med och påverka förutsättningarna i din kommun. Det är viktigt att de synpunkter som företag inom vår bransch har är med och påverkar slutresultatet.

 6. Valberedningsförslag 2020 xlsx

Du är på sidan 1 av 1