Hoppa till innehåll

Skåne

Välkommen till Installatörsföretagens regionala förening i Skåne, föreningen består av cirka 520 el- och vvs-företag.

Välkommen till Skåne, den sydliga delen av vårt avlånga land, Våra medlemsföretag verkar på en marknad med generellt genomsyras av tillväxt och god framtidstro.

De geografiska förutsättningarna medför korta resvägar vilket underlättar nätverkande och tillgång till aktiviteter. Vi anpassar och genomför våra aktiviteter med hänsyn till rådande förutsättningar – fysiskt eller på distans.

Vi arbetar för våra medlemmars gemensamma intressen inom bransch-, arbetsgivar- och samhällsfrågor med ett regionalt fokus.

Vi är en aktiv förening där vi gärna ser att du som medlem engagerar och ger input till ämnen som ger mervärde åt våra medlemsföretag.

Kompetensrapport

Läs gärna vår kompetensrapport med en utblick mot år 2040, som behandlar installationsbranschens framtid just i Skåne.

Ladda ner rapporten

-----------------------------------------------------------------------------------

Som inloggad kommer du bland annat kunna ta del av:

  • På gång i Skåne: På 15 minuter ger vi dig koncentrerad information från Installatörsföretagens regionala förening i Skåne - vad har hänt och händer i installationsbranschen i Skåne.
  • Information om föreningsstyrelsen
  • Information om vad som sker i aktivitetsutskotten
  • m.m.

Logga in för att se allt innehåll

Den här sidaninnehåller mer information som enbart är tillgänglig för våra medlemmar. Om du redan är medlem kan du logga in via knappen nedan.

-----------------------------------------------------------------------------------

Lokala seminarier på begäran

Visste du att de regionala föreningarna har möjlighet att göra avrop på våra spännande föreläsningar inom Entreprenadjuridik och Lönsamt företagande?

Gå en kurs på INSU

INSU har ett brett kursutbud för dig som arbetar inom el, VS, ventilation, automation och kyl- och värmepumpar. På deras webbplats hittar du alla utbildningar de har i region Skåne.