Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

82 träffar

 1. Installatörernas dag

  Göteborg 23 sep 2022 - 24 sep 2022
  Kalender

  Nu var det länge sen vi sågs! Boka in den 23 - 24 september då vi arrangerar Installatörernas dag på nyöppnade Scandic Göteborg Central, Platinan. Det blir inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet.

 2. Anställningsförmån som lätt glöms bort

  Nyhet

  Försäkringspaket som ingår i kollektivavtalet, och som ditt företag ska teckna försäkringsavtal med Fora och Collectum om för alla dina anställda, funderar du oftast inte mer på efter att du tecknat försäkringarna och fakturorna börjar komma. Trots att Försäkringspaketen ASL och ITP dvs avtalsförsäkringarna är en lika viktig del av kollektivavtalet som till exempel löneavtalen.

 3. Höga drivmedelspriser - ta del av våra tips

  Nyhet

  De höga drivmedelspriserna slår extra hårt mot företag som är beroende av servicebil i sitt arbete. Vi tipsar om vad som kan vara viktigt att tänka på och leder dig som medlem rätt, så du kan ta del av våra drivmedelsrabatter.

 4. Beställ nya dekaler till servicebilen

  Nyhet

  Du vet väl att du som medlem i Installatörsföretagen har möjlighet att visa upp ditt medlemskap på exempelvis dina servicebilar? Det är ett sätt för företaget att påvisa seriositet, att ni har kollektivavtal och sjysta villkor för era anställda.

 5. Bildekaler

  Webbsida Du vet väl att du som medlem i Föreningen Installatörsföretagen har möjlighet att visa upp ditt medlemskap på exempelvis dina servicebilar? Det är ett sätt för företaget att påvisa seriositet, att ni har kollektivavtal och sjysta villkor för era anställda.
 6. Snart skickas medlemsfakturan ut

  Nyhet

  I början av april skickas medlemsfakturan, som gäller medlemsavgiften för första halvåret 2022, ut till våra medlemsföretag. Som medlem i Installatörsföretagen betalar du en årsavgift för medlemskapet i Installatörsföretagen, i Svenskt Näringsliv och i din regionala förening.

 7. Bli medlem

  Webbsida Som medlem i Installatörsföretagen får du tillgång till bra verktyg, rådgivning och stöd för ett lönsamt företagande.
 8. Medlemsansökan (blankett) pdf

  Installationsavtalet
  Dokument

  Medlemsansökan (uppdaterad 2021-12-01)

 9. Membership in English

  Webbsida
 10. Regionala föreningar

  Webbsida

  Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

Du är på sidan 1 av 9 Nästa sida