Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

76 träffar

 1. Rätt använd entreprenadindex ger trygghet

  Nyhet

  Är det svårt att kalkylera med eventuella kostnadsförändringar? Skriv in en klausul om indexreglering enligt entreprenadindex i dina avtal. Då kan både du och din kund vara trygga i att priset följer marknadens utveckling, oavsett upp- eller nedgång i kostnadsläge.

 2. Enklare att kontakta Installatörsföretagen

  Nyhet

  Den 15 september gör vi det enklare för dig som medlem att kontakta Installatörsföretagen. I vår strävan att förbättra vår tillgänglighet inför vi nu tonvalstelefon.

 3. Stora förändringar i regelverket kring elsäkerhet vid arbete

  Nyhet

  Det händer mycket inom elsäkerhet och arbetsmiljö under hösten 2021. Regelverket för det vi kallar elsäkerhet vid arbete kommer att förändras i grunden. Vad är skillnaden mellan regelverken och hur kommer det att påverka ditt företag? Under ett livesänt webbinarium går vi igenom detta, då du också har möjlighet att ställa frågor till våra experter. Läs mer och anmäl dig redan idag.

 4. Application for membership IN pdf

 5. Medlemsansökan (blankett) pdf

  Installationsavtalet
  Dokument

  Medlemsansökan (uppdaterad 2021-06-28)

 6. Bli medlem

  Webbsida Som medlem i Installatörsföretagen får du tillgång till bra verktyg, rådgivning och stöd för ett lönsamt företagande.
 7. Elektrikerförbundet växlar upp konflikt i Sjöbo

  Nyhet

  Under måndagen 5 juli lade Svenska Elektrikerförbundet (SEF) ett sympativarsel som berör flera av Installatörsföretagens medlemsföretag. Sympatiåtgärderna innebär att företag som betalat för fredsplikt och slutit kollektivavtal med motparten ändå kan drabbas av stridsåtgärder.

 8. Skapa konto med BankID

  Nyhet

  För att kunna logga in på in.se behöver du skapa ett användarkonto. För dig som skapar konto efter den 23 juni är det med BankID, till skillnad från användarnamn och lösenord som det var tidigare.

 9. Medlemansökan, tillägg solceller (blankett) pdf

  Installationsavtalet
  Dokument

  Medlemansökan med tillägg solceller, om du redan är medlem i Installatörsföretagen. (skapad 2021-06-28)

 10. Chefredaktören: Så kommer du åt låsta artiklar på Elinstallatören & VVS-Forum

  Nyhet

  Installatörsföretagens tidningar har börjat låsa artiklar. Men medlemsföretagen kan läsa allt. Och som företagare kan köpa prenumerationer till dina anställda till medlemspris.

Du är på sidan 1 av 8 Nästa sida