Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

77 träffar

 1. Seminarier och utbildning

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att medverka på seminarier, kurser och informationer. Du kan även påverka vad som du anser saknas från Installatörsföretagen.

 2. Branschtidningarnas nya sajter är här — med innehåll ännu närmare läsarna

  Nyhet Bättre navigation och bättre för alla som läser i mobilen. VVS-Forums och Elinstallatörens nya sajter är här. Men den största nyheten kommer om en månad.
 3. Membership - in English

  Webbsida
 4. Dags att betala medlemsavgiften

  Nyhet

  Under de närmsta dagarna kommer du att få din medlemsfaktura som gäller medlemskapet för andra halvåret 2020. Fakturan ska vara betald senast den 2 december 2020.

 5. Behöver du rådgivning?

  Nyhet

  Du som är medlem är välkommen att kontakta företagsrådgivare och entreprenadjurister för rådgivning. Du når oss vardagar mellan klockan 08 och 16.

 6. Blankett utträde Installatörsföretagen pdf

 7. Så nöjda är INs medlemmar enligt årets medlemsundersökning

  Nyhet

  Årets medlemsundersökning visar att du som medlem är mycket positivt inställd till oss. Många är exempelvis mycket nöjda över vårt bemötande och vår förmåga att ge stöd och service, både regionalt och centralt. Du börjar också få upp ögonen för vad vi har att erbjuda. Våra tre index – Lojalitet, Varumärke och Prestation – ökar alla jämfört med förra årets mätning.

 8. Dags att betala medlemsfakturan

  Nyhet

  Du kommer under de närmsta dagarna få din medlemsfaktura som gäller medlemskapet för första halvåret 2020. Fakturan ska vara betald senast den 1 juli 2020.

 9. Digitala föreningsstämman är nu genomförd

  Nyhet

  Anders Mattsson valdes till Installatörsföretagens ordförande i ett år till, förslaget om förändrade stadgar och förslaget om en rabatt på lägsta årsavgiften röstades igenom. Det är några av besluten från årsstämman den 15 maj 2020, som samlade ett hundratal personer via länk när vi sände live från huvudkontoret i Stockholm.

 10. Medlemsbevis

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen kan du ladda ned ett medlemsbevis, så här gör du.

Du är på sidan 1 av 8 Nästa sida