Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

87 träffar

 1. Installatörsföretagen och Plåt & Ventföretagen föreslår samgående

  Nyhet

  Styrelserna i bransch- och arbetsgivarföreningarna Installatörsföretagen och Plåt & Ventföretagen har uttalat en gemensam vilja om samgående. Målet är att skapa en starkare organisation tillsammans och stärka stödet till medlemsföretagen.

 2. Gör som Assemblin – bli en del av färdplanen

  Nyhet

  Den nybildade koncernen Assemblin Caverion group är det första installationsbolaget att bli en del av färdplanen för en fossilfri bygg- och anläggningssektor. Det innebär att de nu kan visa upp att de arbetar hållbart hela vägen och agerar för att minska utsläppen. Här berättar vi mer om färdplanen och hur ditt företag kan bli en del av den.

 3. 4S - Sammankopplad stad, sektor och samhälle

  Webbsida Installatörsföretagen har inlett ett samarbete med fyra lärosäten för att tillsammans utveckla korta och företagsanpassade kurser inom installationsteknik. Dessa ska stärka medlemsföretags och individers förmåga att optimera användningen av energi och skapa attraktiva byggda miljöer - kunskaper som behövs för att ta en ledande roll inom samhällsbyggandet. Projektet kallas 4S - Sammankopplad stad, sektor och samhälle och pågår till och med 2026.
 4. Installatörsföretagens föreningsstämma 2024 genomförd

  Nyhet

  Föreningen Installatörsföretagens digitala föreningsstämma 2024 genomfördes den 14 maj. Här är de huvudsakliga besluten.

 5. Nya Branschregler för Säker Vatteninstallation träder i kraft 1 juli 2024

  Nyhet

  Den 1 juli 2024 träder de nya Branschreglerna för Säker Vatteninstallation 2021:2 i kraft. De största förändringarna i de nya reglerna gäller fördelarskåp.

 6. Livepoddar: Hur mår branschen & vad är en intelligent fastighet?

  Nyhet

  När branschens stora mässa Nordbygg nyligen gick av stapeln sände Installatörspodden live från folkvimlet. Flertalet experter och installationsföretag medverkade och gav sin syn på branschens nuläge och framtid.

 7. Välkommen till nya Säker El

  Nyhet

  Säker El är det enda egenkontrollprogrammet som uppfyller elsäkerhetslagens krav fullt ut och och elsäkerhet vid arbete enligt arbetsmiljölagen. Välkommen till den nya versionen av Säker El. Följ med när vi berättar mer.

 8. Succé på Yrkes-SM

  Nyhet

  23 april gick Yrkes-SM 2024 av stapeln. Arrangemanget var välbesökt och över 28 000 personer strömmande igenom på två och en halv dag. Målet för ECY och VVSYN var att visa upp installationsbranschen för unga, och säkra framtidens kompetensbehov.

 9. Avvikande öppettider april/maj

  Nyhet

  Under april och maj månad förekommer avvikande öppettider hos Installatörsföretagen på grund av röda dagar och halvdagar.

 10. Nordbygg 2024

  Nyhet

  Under fyra fullspäckade dagar, den 23 till 26 april genomförs Nordbygg på Stockholmsmässan. Vår monter hittar du bredvid scenen Arena Fastighetsenergi, där genomförs till kortare föreläsningar, intervjuer och live-poddar. Du kan också lyssna in på ett av samtalen som spelades in som livepodd under mässans första dag.

Du är på sidan 1 av 9 Nästa sida