Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

102 träffar

 1. Kurs: Solcellsanläggningar installation och säkerhet

  Nyhet

  I denna webbutbildning som anordnas via INSU lär du dig hur du säkert installerar en solcellsanläggning och vilka standarder som gäller. Utbildningen bokas efter behov.

 2. Ändrad praxis för grön teknik

  Webbsida Störningar i marknaden under 2022 har gett upphov till att många solcellsföretag riskerar att gå miste om Skatteverkets skattereduktion för grön teknik. Skatteverket har nu reviderat praxis för att underlätta för dig som installatör. Vi berättar mer om deras beslut.
 3. eng-leveransbestammelser-el-10.pdf pdf

 4. Utskott Entreprenadjuridik

  Webbsida Syftet med utskottet för entreprenadjuridik är att ha en dialog med medlemsföretagen om hur Installatörsföretagen på bästa sätt ska arbeta för medlemsföretagen inom området.
 5. Fördjupningskurser inom materialpriser och uteblivna leveranser

  Nyhet

  INSU kommer inom kort anordna entreprenadjuridiska fördjupningskurser inom ämnet Materialpriser och uteblivna leveranser, riktade mot företags- och projektledare.

 6. Tänkvärda råd vid materialproblem och dyrare inköp

  Nyhet

  Under 2022 har priset på material ökat markant för alla verksamheter och många produkter är försenade eller har leveranser som uteblir helt. Vi därför har tagit fram råd och sammanställt data över prisutvecklingen.

 7. Så hanterar du hinder i entreprenaden

  Nyhet

  Vi vet att ni medlemmar hela tiden vill bli bättre på att hantera entreprenadjuridiska frågor och vi har fått önskemål om att även ha inspelat material för utbildning. Vi har därför funderat mycket på i vilket format detta bör göras. Som ett led i detta arbete har vi tagit fram en prototyp för en kortare utbildningsfilm som i detta fall handlar om hur du hanterar hinder i entreprenader.

 8. Lär dig att skiva vattentäta avtal med konsumenten

  Nyhet

  Att skriva korrekta avtal i affärer mellan företag har du säkert koll på. Men att skriva avtal med privatpersoner där konsumenträtten gäller kan kännas krångligare. Därför finns nu kursen ”Konsumenträtt för installatörer” som utbildningsbolaget Insu genomför live via webben.

 9. Underrättelse om störning pdf

  Dokument

  Mall för att underrätta beställaren om exempelvis ÄTA-arbete, hinder eller annan störning i entreprenaden.

 10. Webbinarier

  Webbsida Har du missat ett av våra webbinarium som du egentligen gärna hade gått på? Misströsta inte! Här finns inspelade webbinarier.
Du är på sidan 1 av 11 Nästa sida