Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

27 träffar

 1. Installatörsföretagen följer utvecklingen av cementkrisen

  Nyhet

  Efter ett beslut i Mark- och miljööverdomstolen kan Cementas kalkstensbrytning i Slite på Gotland tvingas stoppas. Tillverkningen i Slite står i dag för cirka 75 procent av den cement som används i Sverige.

 2. 5 tips till dig som jobbar i sommar

  Nyhet

  Äntligen semestertider! Men du kanske passar på att arbeta lite i sommar, sparar dagarna till senare eller är du kanske ny på jobbet? Oavsett anledning, misströsta inte! Det finns flera enkla vägar till att få semesterfeeling trots att du jobbar i sommar, vi har listat fem tips som ger dig den rätta känslan.

 3. Distansundervisning Heta arbeten året ut

  Nyhet

  Förlängda nationella riktlinjer för att minska smittspridning och tid för att planera gör att UKHA har beslutat att förlänga möjligheten att genomföra Behörighetsutbildning Heta Arbeten® på distans.

 4. Nöjdare medlemmar i årets medlemsundersökning

  Nyhet

  Årets medlemsundersökning visar att du som medlem är nöjd med vad du får ut av ditt medlemskap. Framförallt lyfts medarbetarna på Installatörsföretagen fram. Som medlem tycker du också att vi bidrar till en positiv bild av installationsbranschen. Men självklart finns det också utrymme för utveckling för att ge ännu mer medlemsnytta.

 5. Vinn deckare som utspelar sig i installationsbranschen

  Nyhet Snart är det dags för semester med härliga dagar i hängmattan. Ta chansen och vinn ett exemplar av kriminalromanen "Och plötsligt blev du död". Boken utspelar sig i installationsbranschen och på Sveriges VVS-Museum.
 6. Sommar och risk för ökat drickande

  Nyhet

  Sommaren närmar sig och behovet kan vara stort att träffa våra nära och kära igen. Och då ofta över ett glas öl eller vin. Tyvärr finns det också risk att några av oss får svårt att minska ner på sitt drickande efter semestern och därför behöver stöd att minska alkoholkonsumtionen.

 7. Installatörsföretagen deltar i forskningsprojekt om företagshälsovård

  Nyhet

  Installatörsföretagen deltar tillsammans med Byggnads och SEF i ett forskningsprojekt på Luleå Tekniska Universitet. Syftet är att få bättre anpassade företagshälsovårdstjänster till vår bransch.

 8. Branschtidningarnas nya sajter är här — med innehåll ännu närmare läsarna

  Nyhet Bättre navigation och bättre för alla som läser i mobilen. VVS-Forums och Elinstallatörens nya sajter är här. Men den största nyheten kommer om en månad.
 9. Sök bidrag hos ETU för framtidens bästa idéer

  Nyhet

  Har du en idé som kan rusta elteknikbranschen bättre för framtiden? Då kan du söka bidrag hos ETU, Elteknikbranschens utveckling i Sverige AB.

 10. EU:s förslag missgynnar klimatsmarta investeringar

  Nyhet

  EU vill göra det enklare att identifiera och jämföra hållbara investeringar för att driva på omställningen. Ambitionen är god men förslaget som ligger på bordet riskerar att få motsatt effekt. Installatörsföretagen har idag lämnat in en skrivelse till regeringen angående förslaget.

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida