Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

31 träffar

 1. Många inspel om energieffektivisering på premiären av IN Talks

  Nyhet

  I premiären av IN Talks diskuterades energieffektivisering och den nya rapporten ”Frigör mer energi för omställningen av samhället”. Om du missade webbinariet kommer det vara möjligt att se i efterhand.

 2. Nytt stöd för energieffektivisering

  Nyhet

  Den första oktober infördes det nya stödet för energieffektivisering av flerbostadshus. Med stödet kan fler energisparande åtgärder bli lönsamma.

 3. Flera förslag till miljö- och klimatministern Per Bolund

  Nyhet Klimatarbetet är brådskande. Men bristen på installatörer riskerar att sätta käppar i hjulet för den viktiga omställningen.
 4. Vinnare av deckare

  Nyhet

  Nu har vi dragit vinnaren i vår utlottning av deckaren "Och plötsligt blev du död". Grattis säger vi till Pia Vikingsdotter.

 5. Installatörsföretagen följer utvecklingen av cementkrisen

  Nyhet

  Efter ett beslut i Mark- och miljööverdomstolen hotades Cementas kalkstensbrytning i Slite på Gotland. Regeringen har nu gett Cementa ytterligare åtta månaders möjlighet att fortsätta brytningen.

 6. 5 tips till dig som jobbar i sommar

  Nyhet

  Äntligen semestertider! Men du kanske passar på att arbeta lite i sommar, sparar dagarna till senare eller är du kanske ny på jobbet? Oavsett anledning, misströsta inte! Det finns flera enkla vägar till att få semesterfeeling trots att du jobbar i sommar, vi har listat fem tips som ger dig den rätta känslan.

 7. Distansundervisning Heta arbeten året ut

  Nyhet

  Förlängda nationella riktlinjer för att minska smittspridning och tid för att planera gör att UKHA har beslutat att förlänga möjligheten att genomföra Behörighetsutbildning Heta Arbeten® på distans.

 8. Nöjdare medlemmar i årets medlemsundersökning

  Nyhet

  Årets medlemsundersökning visar att du som medlem är nöjd med vad du får ut av ditt medlemskap. Framförallt lyfts medarbetarna på Installatörsföretagen fram. Som medlem tycker du också att vi bidrar till en positiv bild av installationsbranschen. Men självklart finns det också utrymme för utveckling för att ge ännu mer medlemsnytta.

 9. Vinn deckare som utspelar sig i installationsbranschen

  Nyhet Snart är det dags för semester med härliga dagar i hängmattan. Ta chansen och vinn ett exemplar av kriminalromanen "Och plötsligt blev du död". Boken utspelar sig i installationsbranschen och på Sveriges VVS-Museum.
 10. Sommar och risk för ökat drickande

  Nyhet

  Sommaren närmar sig och behovet kan vara stort att träffa våra nära och kära igen. Och då ofta över ett glas öl eller vin. Tyvärr finns det också risk att några av oss får svårt att minska ner på sitt drickande efter semestern och därför behöver stöd att minska alkoholkonsumtionen.

Du är på sidan 1 av 4 Nästa sida