Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

43 träffar

 1. INSTÄLLT: Lunchträff - Örnsköldsvik

  Scandic Örnsköldsvik, Örnsköldsvik 18 maj 2022 11:30 - 18 maj 2022 13:00
  Kalender

  Äntligen öppnar samhället upp!

  Kom och träffa dina kollegor i branschen, få en bit mat och information om det senaste från Installatörsföretagen!

 2. Covid-19 klassas inte längre som allvarligt tillbud på arbetsplatsen

  Nyhet

  1 april 2022 upphörde skyldigheten att anmäla allvarligt tillbud till Arbetsmiljöverket med anledning av exponering för covid-19 på arbetsplatsen.

 3. Information med anledning av kriget i Ukraina

  Nyhet

  Med anledning av kriget i Ukraina ger Svenskt Näringsliv information till medlemsföretagen om det aktuella läget, hur vi arbetar med frågan och hur vi bedömer att sanktioner och motåtgärder påverkar och kan komma att påverka näringslivet.

 4. Invasionen i Ukraina en mänsklig tragedi

  Nyhet Rysslands invasion i Ukraina är ett brott mot folkrätten och en mänsklig tragedi. Vilka konsekvenser det får på sikt vet ingen idag. Som företagare kan du behöva se över delar av din verksamhet.
 5. Installatörsföretagen träffar både bostadsministern och energiministern

  Nyhet

  Installatörsföretagens vd Ola Månsson har träffat bostadsminister Johan Danielsson och energiminister Khashayar Farmanbar. Syftet med båda mötena, som skedde tillsammans med representanter för Energieffektiviseringsföretagen, Swedisol, Innovationsföretagen och Fastighetsägarna, var att lyfta slutsatserna kring potentialen med energieffektivisering, baserat på en rapport som togs fram i slutet av 2021.

 6. Nytt projekt ökar takten på sektorns klimatomställning

  Nyhet Bygg- och anläggningssektorn står för 21 procent av Sveriges klimatpåverkan. I sektorns gemensamma färdplan för fossilfri konkurrenskraft samverkar ett stort antal företag och organisationer. Målet är att Sverige ska ha nettonollutsläpp av växthusgaser 2045.
 7. Byggnads stämmer Installatörsföretagen och medlemsföretag i Arbetsdomstolen

  Nyhet

  Fackförbundet Byggnads har tidigare i veckan lämnat in en stämningsansökan mot Installatörsföretagen och medlemsföretaget Fineweld. Stämningen gäller kollektivavtalsbrott, detta då Byggnads hävdar att Fineweld inte har förhandlat innan de anlitat underentreprenörer.

 8. Landets kommuner vill energieffektivisera

  Nyhet

  Två tredjedelar av landets kommunpolitiker ser energieffektivisering som mycket viktigt för att nå klimatmålen. Det visar en ny undersökning som genomförts av Energieffektiviseringsföretagen.

 9. Så ökar vi takten, minister Strandhäll!

  Nyhet Vi välkomnar statsrådet Annika Strandhäll till regeringens viktigaste post, som klimat- och miljöminister. Vi är helt överens om att vi måste öka takten i samhällets energi- och klimatomställning. Här är tre nycklar till framgång.
 10. Cementkrisen – förlängt avtal för Cementa, risk för byggstopp tillfälligt hävd

  Nyhet Som vi på Installatörsföretagen tidigare informerat om gick Cementas tillstånd för kalkbrytning på Gotland ut den 31 oktober. Idag, den 18 november, förlängde regeringen tillståndet och Cementa kan påbörja kalkbrytning återigen. Risken för byggstopp är därmed tillfälligt avvärjd. Regeringens beslut kan dock komma att överklagas och våra medlemsföretag kan då stå inför ett byggstopp inom en snar framtid.
Du är på sidan 1 av 5 Nästa sida