Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

33 träffar

 1. EU:s förslag missgynnar klimatsmarta investeringar

  Nyhet

  EU vill göra det enklare att identifiera och jämföra hållbara investeringar för att driva på omställningen. Ambitionen är god men förslaget som ligger på bordet riskerar att få motsatt effekt. Installatörsföretagen har idag lämnat in en skrivelse till regeringen angående förslaget.

 2. Nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtal

  Nyhet

  Ett nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtal är på plats. Avtalet gäller från den 1 januari 2021 till och med 31 maj 2023.

 3. Nytt Butiks- och Detaljhandelsavtal 2020–2023

  Nyhet

  Nytt hängavtal på detaljhandelsavtalet är på plats. Avtalet berör allmänna anställningsvillkor och löner för butikspersonal inom elteknik- och vvs- och kylbranschen, benämns som Butiks-/Detaljhandelsavtalet och gäller från den 1 november 2020 till och med 31 mars 2023.

 4. Nytt Teknikinstallationsavtal på plats

  Nyhet Bra och givande förhandlingar har lett till att vi på Installatörsföretagen har tecknat ett nytt Teknikinstallationsavtal med Byggnads. Vi har nu ett avtal som löper över 29 månader, följer märket på 5,4 procent och bland annat ökar flexibiliteten när det kommer till veckoarbetstid.
 5. Konflikten mellan Målarna och Måleriföretagen är avvärjd – nytt avtal klart

  Nyhet

  Målarna varslade Måleriföretagen om strejk då förhandlingarna dem emellan strandat. Det avtalsförslag som medlarna presenterade har nu accepterats av båda parter. Därmed är Målarnas strejk avvärjd.

 6. Tjänstemannaavtalet – förhandlingar pågår än

  Nyhet

  Den prolongering som parterna i våras tecknade för Tjänstemannaavtalet löpte ut den 30 november. Avtalet löper vidare men med en uppsägningstid om sju dagar. Förhandlingar pågår fortsatt.

 7. Senaste nytt om Teknikinstallationsavtalet

  Nyhet

  Installatörsföretagen förhandlar Teknikinstallationsavtalet med Byggnads. Målet är verksamhetsanpassade avtal som passar alla.

 8. Industrins parter överens

  Nyhet

  Industrins parter är överens - slutgiltig hemställan accepteras av både arbetsgivare och fackförbund. Detta innebär att fack och arbetsgivare är överens om ett löneavtal på 5,4 % i ett 29 månaders långt avtal. Fokus är att via ett långt avtal skapa förutsättningar för att stärka företagens konkurrenskraft.

 9. De vann yrkes-sm i el och vvs

  Nyhet

  En guldmedalj innebär en plats i det svenska Yrkeslandslaget och rätten att titulera sig svensk mästare inom sin yrkesgren. Resultaten är här i vvs och el– vinnarna i yrkes-sm 2020 har korats.

 10. LAS-förhandlingarna strandade - Parterna nådde inte hela vägen

  Nyhet

  Parterna har ytterligare en gång försökt att nå en överenskommelse kring lagen om anställningsskydd (LAS). Trots bra förhandlingar nådde parterna inte heller denna gång hela vägen fram. Ansvaret faller nu än en gång tillbaka på politikerna.

Du är på sidan 1 av 4 Nästa sida