Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

22 träffar

 1. Installatörsföretagen deltar i forskningsprojekt om företagshälsovård

  Nyhet

  Installatörsföretagen deltar tillsammans med Byggnads och SEF i ett forskningsprojekt på Luleå Tekniska Universitet. Syftet är att få bättre anpassade företagshälsovårdstjänster till vår bransch.

 2. Branschtidningarnas nya sajter är här — med innehåll ännu närmare läsarna

  Nyhet Bättre navigation och bättre för alla som läser i mobilen. VVS-Forums och Elinstallatörens nya sajter är här. Men den största nyheten kommer om en månad.
 3. Sök bidrag hos ETU för framtidens bästa idéer

  Nyhet

  Har du en idé som kan rusta elteknikbranschen bättre för framtiden? Då kan du söka bidrag hos ETU, Elteknikbranschens utveckling i Sverige AB.

 4. EU:s förslag missgynnar klimatsmarta investeringar

  Nyhet

  EU vill göra det enklare att identifiera och jämföra hållbara investeringar för att driva på omställningen. Ambitionen är god men förslaget som ligger på bordet riskerar att få motsatt effekt. Installatörsföretagen har idag lämnat in en skrivelse till regeringen angående förslaget.

 5. Nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtal

  Nyhet

  Ett nytt Larm- och Säkerhetsteknikavtal är på plats. Avtalet gäller från den 1 januari 2021 till och med 31 maj 2023.

 6. Nytt Butiks- och Detaljhandelsavtal 2020–2023

  Nyhet

  Nytt hängavtal på detaljhandelsavtalet är på plats. Avtalet berör allmänna anställningsvillkor och löner för butikspersonal inom elteknik- och vvs- och kylbranschen, benämns som Butiks-/Detaljhandelsavtalet och gäller från den 1 november 2020 till och med 31 mars 2023.

 7. Nytt Teknikinstallationsavtal på plats

  Nyhet Bra och givande förhandlingar har lett till att vi på Installatörsföretagen har tecknat ett nytt Teknikinstallationsavtal med Byggnads. Vi har nu ett avtal som löper över 29 månader, följer märket på 5,4 procent och bland annat ökar flexibiliteten när det kommer till veckoarbetstid.
 8. Konflikten mellan Målarna och Måleriföretagen är avvärjd – nytt avtal klart

  Nyhet

  Målarna varslade Måleriföretagen om strejk då förhandlingarna dem emellan strandat. Det avtalsförslag som medlarna presenterade har nu accepterats av båda parter. Därmed är Målarnas strejk avvärjd.

 9. Tjänstemannaavtalet – förhandlingar pågår än

  Nyhet

  Den prolongering som parterna i våras tecknade för Tjänstemannaavtalet löpte ut den 30 november. Avtalet löper vidare men med en uppsägningstid om sju dagar. Förhandlingar pågår fortsatt.

 10. Senaste nytt om Teknikinstallationsavtalet

  Nyhet

  Installatörsföretagen förhandlar Teknikinstallationsavtalet med Byggnads. Målet är verksamhetsanpassade avtal som passar alla.

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida