Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

12 träffar

 1. Installatörsföretagens digitala föreningsstämma 2023

  Nyhet

  Den 3 maj 2023 är det dags för årets digitala föreningsstämma. Ta chansen att göra din röst hörd!

 2. Locka studenterna till ditt företag!

  Nyhet

  Elinstallatören och VVS-Forum gör nytt specialnummer för studenter. Ta chansen att annonsera så att studenterna väljer ditt företag för yrkeskarriären.

 3. Konkurrensverket granskar marknaden för laddstolpar

  Nyhet

  Statliga och kommunala energibolag tränger undan privata installatörsföretag genom att själva erbjuda installationer av laddstolpar och solpaneler. Nu inleder Konkurrensverket en granskning.

 4. Här är energisatsningarna som skapar affärsmöjligheter

  Nyhet

  Från årsskiftet gäller flera nya regler som är bra att känna till för dig som installatör. Det är förändringar som Installatörsföretagen kämpat för, och som skapar bra affärsmöjligheter för branschen och skyndar på Sveriges energiomställning.

 5. Ny utgåva av Teknikhandbok VVS 2023

  Nyhet

  Nu kan du beställa nyutgåvan av Teknikhandbok VVS 2023 innehållande bland annat branschregler, praktisk vvs-teknik, lagar och regler med mera. Nytt för den här upplagan är bland annat uppdatering avseende AMA VVS & Kyla 22 samt Heta Arbetens nya säkerhetsregler. Finns att beställa på IN Förlag.

 6. Press

  Webbsida I vårt pressrum finner du pressmeddelanden, bilder på våra talespersoner och olika varianter av vår logotype. Men också information kring aktuella frågor som vi driver.
 7. Utredning: Offentliga bolag saknar lagstöd för sin försäljning

  Nyhet

  Kommunala verksamheter som konkurrerar med näringslivet genom att leverera installationstjänster är ett problem. Nu har frågan lett till en kartläggning genomförd av Svenskt Näringsliv, en rättsutredning samt en förstudie hos Konkurrensverket. Allt på medlemmarnas initiativ.

 8. Energieffektivisering i vårbudgeten: bredare åtgärder behövs

  Nyhet

  Regeringen föreslår i vårändringsbudgeten fem åtgärder för att påskynda den gröna omställningen. Med fler som reser miljövänligt, fler godstransporter på järnväg och mer energieffektiva hus kan Sverige minska sitt beroende av fossila bränslen och leda klimatomställningen.

 9. Covid-19 klassas inte längre som allvarligt tillbud på arbetsplatsen

  Nyhet

  1 april 2022 upphörde skyldigheten att anmäla allvarligt tillbud till Arbetsmiljöverket med anledning av exponering för covid-19 på arbetsplatsen.

 10. Information med anledning av kriget i Ukraina

  Nyhet

  Med anledning av kriget i Ukraina ger Svenskt Näringsliv information till medlemsföretagen om det aktuella läget, hur vi arbetar med frågan och hur vi bedömer att sanktioner och motåtgärder påverkar och kan komma att påverka näringslivet.

Du är på sidan 1 av 2 Nästa sida