Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

15 träffar

 1. Regeringen vill skapa en ny yrkesutbildning för vuxna

  Nyhet Nyligen presenterade regeringen viktiga tilläggsdirektiv till den pågående Yrkesvuxutredningen. Bland annat ska utredningen föreslå en ny utbildningsmodell med utgångspunkt i Yrkeshögskolan. Detta är något som Installatörsföretagen varit pådrivande kring.
 2. Anmäl dig till Installatörernas dag 2023

  Nyhet

  Den 27 oktober arrangerar vi Installatörernas dag i Stockholm. Det bli inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet.

 3. Vattenskaderapporten 2022: Eftersatta underhåll störst orsak till vattenskador

  Nyhet

  Vattenskaderapporten, som sammanfattar drygt 35 000 inrapporterade vattenskador under förra året, visar att sönderrostade ledningar står för majoriteten av vattenskadorna i svenska hem. Även i år toppar köket som det rum som har flest vattenskador. De orsakas framför allt av vitvaror.

 4. Marknadsläget våren 2023

  Webbsida Både stigande priser, höga räntor och fallande bostadspriser har lett till en stor osäkerhet inom byggsektorn. Under 2022 bromsade bygginvesteringarna in kraftigt och under 2023 är prognosen att inbromsningen fortsätter. Det innebär att installationsvolymerna påverkas negativt och kommer att sjunka under året. Det är några av de trender som Marknadsläget våren 2023 redogör för.
 5. Marknadspuls februari 2023

  Webbsida Varslen inom byggsektorn ökar och bostadsbyggandet förväntas minska kraftigt under 2023. Vad innebär det för installationsföretagen och hur kan effekterna mildras?
 6. Marknadsläget

  Webbsida Marknadsläget är Installatörsföretagens stora konjunkturrapport och släpps två gånger om året.
 7. Branschstatistik el och vvs

  Webbsida Branschstatistik el och vvs är baserad på 2022 års bokslut. Rapporten inkluderar bland annat sammanställning av nyckeltal, grafer och kommentarer.
 8. Grön logik

  Webbsida RAPPORT En viktig åtgärd för att nå klimatmålen är energieffektivisering. Rapporten "Grön Logik" visar hur viktiga investeringar i energieffektivitet är för utbyggnaden av den förnybara energin.
 9. Framtidens marknad för teleinstallationsföretag

  Webbsida RAPPORT "Framtidens marknad för teleinstallationsföretag" fokuserar på utvecklingen av marknaden för teleinstallationsföretag fram till år 2025.
 10. Installationer i en ny värld

  Webbsida RAPPORT I den här rapporten belyser vi en stor mängd trender som kommer påverka installationsbranschens affärslandskap och handlingsmiljö kommande år.
Du är på sidan 1 av 2 Nästa sida