Hoppa till innehåll

I Almedalen lyfter vi viktiga frågor för branschen

Almedalsveckan 2023 äger rum vecka 26 och inleds tisdagen den 27 juni. Likt tidigare år planerar Installatörsföretagen att vara på plats för att lyfta de frågor som är viktiga för våra medlemmar och installationsbranschen gentemot politiker och beslutsfattare.

Almedalen, Gotland 27 jun 2023 00:00 - 01 jul 2023 00:00

Programmet för Installatörsföretagens medverkan är inte satt än, men under onsdagen den 28 juni har vi bokat in tre seminarium på Samhällsbyggnadsarenan. Vi ser gärna att våra medlemsföretag medverkar tillsammans med oss. Är du intresserad? Ta kontakt med oss.

Partiledartal från Almedalens scen sker varje dag från och med den 28 juni klockan 11 samt klockan 19.

- Vi har ett uppdrag att fylla Almedalen med evenemang som stärker fokus på politik och demokrati, berättar Mia Stuhre. Partitorget som lanserades 2022 blir kvar, det var mycket uppskattat av både besökare och politiker. Vilka fler nyheter vi kommer att lansera inför nästa år, håller vi lite på, säger Almedalsrådets ordförande Meit Fohlin.

Vill du läsa mer om Almedalsveckan?

Vi fyller löpande på med seminarium som Installatörsföretagen medverkar i under Almedalsveckan.