Hoppa till innehåll

Energieffektvisering – den nya Energikällan

IN Skånes Regional förening, Visa alla

Installatörsföretagen i Skåne och Energieffektiviseringsföretagen (EEF) bjuder in till debatt, samtal och mingel för att diskutera kring hur vi kan komma närmare gemensamma lösningar för energieffektivisering i Sverige. Vi bjuder på dryck, tilltugg samt spännande samtal om högt och lågt!

Stora Varvsgatan 11, Malmö̈ 01 jun 2023 16:00 - 01 jun 2023 21:00

Bland programpunkterna, som modereras av Installatörsföretagens Hans Nyblom, kommer vi att få lyssna till representanter från forskningsanläggningen ESS, Festo AB liksom till Troels Blicher Danielsen från Tekniq Arbejdsgiverne i Danmark. Tema är energieffektivisering i olika former – utveckling, goda exempel och hur öppen data kan vara avgörande för energieffektivisering. Svenskt Näringsliv och Länsförsäkringar kommer också att hålla inspirerande programpunkter.

Arrangemanget samlar politiker och svenskt näringsliv, fastighetsföretag och organisationer samt energieffektiviseringsföretag som erbjuder tjänster och produkter. Även myndigheter, offentliga sektorn, allmännyttan, akademien, forskare och experter bjuds in. Genom debatt, mingel och samverkan mellan politiken och näringslivet kan vi bygga nya broar i branschen, och samtidigt ha en riktigt trevlig kväll.

Anmälan

Sista anmälningsdag: 15 maj, 2023, begränsat antal platser så först till kvarn.

Kom i god tid – insläpp mellan kl. 15.30-15.55.

Eventet är kostnadsfritt och sker i samverkan med Svenskt Näringsliv och Länsförsäkringar.

Anmäl dig här