Hoppa till innehåll

Intromöte IN Skåne

IN Skånes Regional förening, Visa alla

Installatörsföretagen Skåne bjuder in nya medlemmar till Introduktionsmöte!

Installatörsföretagen, Navigationsgatan 1A, Malmö 08 feb 2023 08:00 - 08 feb 2023 11:00

Onsdagen den 8 februari kommer din lokala företagsrådgivare Ylwa Glismann hålla ett introduktionsmöte om hur du får kontakt med oss och vad vi kan hjälpa dig med, såsom stöd i kniviga entreprenadjuridiska frågor, funderingar kring era kollektivavtal, förhandlingshjälp, rabattavtal, nätverk, anpassade utbildningar, kurser med mera. Att delta i ett introduktionsmöte är obligatoriskt inom 12 månader från det att medlemskapet har beviljats.

Onsdagen 8 februari startar vi introduktionsmötet klockan 08.00 på Navigationsgatan 1A i Malmö och vi räknar med att vara klara cirka klockan 11.00

Välkommen med din anmälan!

Anmälan