Hoppa till innehåll

Konferensen Building Sustainability 2021

Branschfrågor

Nordens ledande konferens om hållbart samhällsbyggande är tillbaka för femte gången, nu med Installatörsföretagen som medarrangör. Building Sustainability 2021 går av stapeln på Stockholm Waterfront den 30 november till 1 december.

Stockholm Waterfront eller webbinarium 30 nov 2021 - 01 dec 2021

Nytt för i år är att konferensen arrangeras i ett hybridformat där du antingen kan delta på plats på Stockholm Waterfront, om samhällsläget tillåter, eller via en digital plattform.

Oavsett om du väljer att delta på plats eller digitalt får du möjlighet att under två dagar ta del av intressanta föreläsningar, paneldebatter och samtal inom aktuella ämnen. Du kommer även att få tillgång till konferensinnehållet upp till en månad efter konferensen, vilket ger dig en unik möjlighet att ta del av alla våra plenum och parallella sessioner.

Lyssna på inspirerande hållbarhetsprofiler

  • Kate Raworth är en nationalekonom som fokuserar på att göra ekonomin lämplig för 2000-talets verkligheter genom en egen ekonomisk modell ”Doughnut Economics”. Ta del av hur den kan användas som ett verktyg för hållbar stadsplanering och beslutsfattande i både städer och näringsliv.
  • Rebecka Carlsson är hållbarhetsentreprenör. Hon delar med sig av sina tech-insikter från Singularity University och NASA och utforskar de spännande affärs- och utvecklingmöjligheter som uppstår när klimatomställningen och exponentiella teknologier möts.
  • Mark Watts är Executive Director för nätverket C40. Han ger oss en inblick i hur pandemin har påverkat och omformat möjligheterna att nå klimatmålen i städer runt om i världen. C40 är ett nätverk av världens megastäder som åtagit sig att ta itu med klimatförändringar.
  • Johan Kuylenstierna är ordförande för Klimatpolitiska rådet. Han visar på hur takten för klimatomställningen måste öka och lyfter hur samhällsbyggnadsbranschen är en nyckelspelare för att nå målet om ett fossilfritt samhälle.

Mer information och anmälan

Stockholms stad och Sweden Green Building Council har samarbetat sedan 2012 och erbjudit konferensen Building Sustainability. Under åren har konferensen vuxit sig allt större tack vare våra trogna besökare och är idag nordens ledande konferens inom hållbart samhällsbyggande och hållbar stadsutveckling.

Installatörsföretagen är medarrangör till konferensen.