Hoppa till innehåll

Kick-off administratörer 16-17 september - IN Skåne

IN Skånes Regional förening, Visa alla

Installatörsföretagens regionala förening i Skåne bjuder in till Kick-off och kompetensutveckling för en av de viktigaste rollerna på företaget!

Margretetorps Gästgivaregård, Hjärnarp 16 sep 2021 11:30 - 17 sep 2021 13:00

Vi bjuder in administratörer från installationsbranschens olika discipliner att delta. Om du arbetar på ett stort eller litet företag, har en specialistfunktion eller är ”spindeln-i-nätet” spelar ingen roll. Kanske är du företagsledare i ett mindre företag? Det viktiga är att du har ett intresse i temat för konferensen och vill bidra med dina egna erfarenheter.

Under två halvdagar, lunch till lunch 16-17 september, får du ta del av föreläsningar och delta i grupparbeten för att vidga dina perspektiv på misskötsamhet. Fängelsedom, sen ankomst, droger och illojalitet – ska de hanteras på samma sätt?

Vi kommer också att ägna oss åt att lära känna varandra. Genom åren har det visat sig att våra deltagare uppskattar tiden för de personliga samtalen, att lära av varandra. Vi kommer därför att ge utrymme för aktiviteter i kombination med god mat och dryck i vackra omgivningar.

Tema - hur gör jag rätt?
Det finns många olika typer av misskötsamhet och det kan vara svårt för dig som arbetsgivare att veta hur du kan tänka och agera. Ditt mål är sannolikt att få medarbetaren att rätta sig efter de regler som gäller på arbetsplatsen. Men vad gör du om misskötsamheten, trots tillsägelser, ändå fortsätter?

Det är sällan det finns något facit när det kommer till individärenden men utöver resonemang och diskussioner med kollegor i installationsbranschen kommer du att få ta del av konkreta verktyg som underlättar arbetet med att påtala misskötsamhet. Vi kommer också att föra resonemang kring saklig grund för uppsägning på personliga skäl.

PRIS: 2000 kr exkl. moms. Faktura skickas ut i direkt anslutning till konferensen. Priset är subventionerat av den regionala föreningen.

Antal deltagare är begränsat.

Vad ingår:
- Alla måltider
- Övernattning i enkelrum
- Föreläsningar

Vad ingår inte:
- Transport till och från konferensanläggningen
- Återbetalning vid förhinder, även sjukdom - men det går bra att skicka en annan deltagare

Anmäl dig här
Senast den 9 augusti vill vi ha din anmälan.

Sprid gärna inbjudan i din organisation! Vi reserverar oss för att behöva ställa in evenemanget i händelse av att vi får för få anmälningar. Vi reserverar oss även för att behöva ställa in med kort varsel beroende på förhållningsregler med anledning av pandemin som gör att vi inte kan genomföra konferensen.