Hoppa till innehåll

Inbjudan Nya branschregler Säkra Vatteninstallationer - Mellersta Norrland

Seminarie, Visa alla

Installatörsföretagens Regionala förening i Mellersta Norrland bjuder in till kostnadsfri digital information om de nya branschreglerna för säkra vatteninstallationer som träder ikraft 1 januari 2021.

Digitalt seminarium 17 nov 2020 08:00 - 17 nov 2020 10:00

Var femte år uppdateras Branschregler Säker Vatteninstallation, vilket innebär att nya regler börjar tillämpas den 1 januari 2021. Genomgående har "enkelhet och samordning" varit ledorden för de nya Branschreglerna, allt för att bidra till att göra vatteninstallationer ännu säkrare.

I de kommande, nya, reglerna finns bland annat att ett avsnitt om vattenanslutna apparater utanför kök. Det har tillkommit då kaffemaskiner och vattenautomater allt oftare placeras i korridorer och konferensrum.

En förändring är att begreppet "våtzoner" har slopats och en annan är att rörgenomföringar genom vägg med tätskikt får ökat avstånd mellan rören för att underlätta monteringen av tätskikt korrekt.

Fredrik Runius, Säker Vatten, som håller i seminariet, har även ansvarat för att arbeta fram branschreglerna.

Vid detta tillfälle kommer Fredrik gå igenom de största förändringarna i Branschregler Säker Vatteninstallation 2021:1.

Du får även möjlighet att ställa frågor.

Anmäl dig genom att klicka på läken nedan senast den 15 november. Vi kommer att skicka en länk till utbildningen den 16 november.

Anmälan

Välkommen!

Har du frågor, kontakta Gudrun Andersson, Installatörsföretagen i Sundsvall
tfn. 060-167341 eller gudrun.andersson@in.se