Hoppa till innehåll

Lanseringsseminarium av Vattenskaderapporten 2023

Rapport, Visa alla

26 mars 2024

Var sker flest vattenskador och vilka är de största orsakerna till vattenskador i hemmen? Den 12 april lanseras Vattenskaderapporten 2023 vid ett digitalt seminarium.

Vattenskadecentrum sammanställer varje år försäkringsbolagens statistik över vattenskador i bostäder i Sverige. Rapporten sammanfattar både vilka rum i huset som är mest skadedrabbade och vad som orsakar vattenskadorna. Såväl siffror som bakomliggande orsaker presenteras under seminariet, där både branschorganisationer och försäkringsbolag medverkar.

Seminariet är öppet för alla som är intresserade av frågan och arrangeras fredagen den 12 april 2024 kl. 9.00 - 10.00 via Zoom.

Efter lanseringsseminariet publiceras rapporten på www.vattenskadecentrum.se. Årets Vattenskaderapport finns både som en kortare populärversion och en längre, fördjupad version.

Anmäl dig till seminariet här.
vattenskadecentrum.se/form/vsr12april

Rapporten ges ut av Vattenskadecentrum som är en sammanslutning av branschorganisationer och försäkringsbolag som arbetar tillsammans för att förhindra vattenskador. I Vattenskadecentrum ingår Dina Försäkringar, Folksam, If, Länsförsäkringar och Trygg Hansa samt branschorganisationerna Byggkeramikrådet, Golvbranschens Våtrumskontroll, Installatörsföretagen, Måleribranschens Våtrumskontroll och Säker Vatten.