Hoppa till innehåll

Vi ses väl på Elmässan?

Data/Tele

18 september 2023

Den 18 - 19 oktober går årets Elmässa av stapeln på Kistamässan utanför Stockholm. Givetvis har Installatörsföretagen en monter K:08 där ni kan komma förbi och ställa frågor eller träffa våra experter. Där finns även INSU som presenterar aktuella utbildningar samt IN Förlag som visar upp produkter, böcker och standarder som underlättar er vardag.

Under mässans första dag anordnar Installatörsföretagen Solteknikdagen där våra experter med spetskunskap inom solteknik ger er kunskap och kompetens i ämnet. Solteknikdagen är i skrivande stund är fullbokad men ni kan ställa er i kö på länken nedan.

Den 18 okt klockan 09.45 kommer Installatörsföretagen även hålla ett seminarium om moderna fastigheter med hjälp av digitalisering. Seminariet som hålls på Elscenen fokuserar på vilka affärsmöjligheter som skapas när fastighetsägare behöver hjälp att digitalisera sina fastigheter. Missa inte det!

Den 19 okt klockan 09.45 håller vi även ett seminarium om IN El Kontroll - en produkt för serviceavtal på elanläggningar utifrån de nya reglerna som trädde ikraft i slutet på förra året.

Hämta din biljett till Elmässan här