Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

48 träffar

 1. I fokus på Fastighetsmässan 2023

  Nyhet

  På årets upplaga av Fastighetsmässan 2023, som gick av stapeln i mitten av mars, beskrevs fastighetsbranschen som en bransch i förändring. Trender som hållbarhet och digitalisering påverkar såväl samhälle som fastighetsföretag. Fastighetsägare ställs inför helt nya kundkrav, utmaningar och tillväxtmöjligheter. Detta blev tydligt då mässan till stor del fokuserade på energieffektivitet, driftsäkerhet digitala fastigheter samt solceller och laddstolpar.

 2. Missa inte Elfack 9 - 12 maj

  Nyhet

  Efter ett par års uppehåll på grund av pandemin är det nu dags för Elfack den 9 - 12 maj, på Svenska mässan i Göteborg. Boka in besöket i din kalender och hämta ut din biljett redan nu!

 3. Nya och uppdaterade kontrolljournaler

  Nyhet

  De populära kontrolljournalerna för säkerhetssystem är nu uppdaterade. Förutom de tidigare för Brandlarm, Inbrottslarm och Utrymningslarm med talat meddelande är nu serien utökad med ytterligare en kontrolljournal för Kamerabevakningssystem CCTV.

 4. Verktyg och stöd – kommunikations- & säkerhetsteknik

  Nyhet

  Du vet väl att det ingår en rad verktyg och aktiviteter i ditt medlemskap hos Installatörsföretagen? De är tänkta att stödja och underlätta för dig som driver verksamhet inom kommunikations- och säkerhetsteknik. Här presenterar vi ett axplock.

 5. Så påverkar NIS2-direktivet din verksamhet

  Nyhet

  Det Europeiska NIS-direktivet ställer krav på informationssäkerheten i offentliga IT-system. Det berör företag och institutioner som tillhandahåller samhällsviktiga digitala tjänster inom EU. Senast oktober 2024 träder ett nytt uppdaterat direktiv, NIS2-direktivet, i kraft i Sverige. Vi berättar mer om vad det nya direktivet innebär och vilka sektorer som omfattas.

 6. CANT-seminariet – föreläsningar och utställning om kommunikation i fastigheter

  Nyhet

  Den 30 mars är det dags för CANTs årliga seminarium som tar upp det senaste inom kommunikation i fastigheter. Seminariet är kombinerad med en utställning där branschens olika aktörer visar upp sina produkter och tjänster.

 7. Första omgången av Företagstrainee Larm & Säkerhetstekniker nu igång

  Nyhet

  Här om veckan började den första kullen av blivande Larm och säkerhetstekniker via INSUs nya utbildningskoncept Företagstrainee. Det är ett 1,5 årigt utbildningskoncept där både fysisk och digital utbildning kombineras med arbete på din arbetsplats.

 8. Ökning av antalet certifierade installatörer fastighetsnät

  Nyhet

  Certifieringen Behörig installatör fastighetsnät, som lanserades i höstas, rullar på för fullt. Certifieringsorganet Incert har redan utfärdat ett flertal certifikat och till våren förväntas efterfrågan öka ytterligare.

 9. Teknikhandboken el och tele

  Webbsida Ett av våra mest populära hjälpmedel som du beställer via webbshopen IN Förlag.
 10. Kommunikationsteknik

  Webbsida I takt med att mer och mer blir uppkopplat blir infrastrukturer för informationsöverföring allt viktigare. Det är grunden för att göra moderna fastigheter energieffektiva, trygga och bekväma. För att bygga upp dessa infrastrukturer används olika typer av nät byggda i olika typer av media så som koppar, fiber eller trådlöst.
Du är på sidan 1 av 5 Nästa sida