Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

94 träffar

 1. Tele dokumentmallar

  Webbsida

  Fördelar med att använda elektroniska blanketter är att företaget minimerar tidsåtgången för administration. Detta leder bland annat till att effektivisera verksamheten samt att man får ordning på sina blanketter och spar pengar.

 2. Teledokumentation pdf

 3. Ny rapport om det digitala livet under pandemin

  Nyhet

  Tack vare nätet har vi jobbat och studerat på distans, vi har hållt kontakten under social distansering, handlat mat och upplevt kulturella evenemang utan smittorisk. Men det digitala livet har inte varit lika för alla. Det visar rapporten "Svenskarna och internet".

 4. EU:s lagförslag kan tvinga Apple dumpa Iphone-laddaren

  Nyhet

  EU-kommissionen har lagt fram ett lagförslag som kan innebära slutet för Apples lightning-kabel. Skälet är att EU vill se en standardiserad lösning på laddsladdar.

 5. Så ser marknadsläget ut hösten 2021

  Nyhet

  Under första halvåret 2021 beräknas den samlade volymen av elinstallationer ha uppgått till runt 50 miljarder kronor. Utfallet beräknat i årstakt visar en stark tillväxt, vilket medför att prognosen justerats något i positiv riktning.

 6. Teleutskottet fokuserar på branschens omställning

  Nyhet

  Installatörsföretagens teleutskott hade sitt årliga strategimöte i september. Då fastställdes utskottets framtida strategi. De kommande åren är siktet inställt på branschens omställning.

 7. Ny teknikhandbok el och tele underlättar jobbet

  Nyhet

  Under hösten lanseras den nya teknikhandboken inom el och tele hos IN Förlag. Sedan tidigare finns det en mycket populär teknikhandbok inom vvs-området.

 8. Nytt ramavtal med rabatt på säkerhetscertifieringar

  Nyhet

  Installatörsföretagen har tecknat ett nytt ramavtal med Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB (SBSC). SBSC är ett certifieringsorgan inom brand och säkerhet som ägs av Brandskyddsföreningen och Stöldskyddsföreningen.

 9. Ny beställarguide för fastighetsnät

  Nyhet

  Nu finns det en ny beställarguide för dig som är beställare eller konsult av fastighetsnät. Den hjälper dig att skriva korrekta underlag enligt de krav som ställs i installationsstandarden. Tipsa gärna dina kunder om beställarguiden.

 10. Påverkan inom teleområdet

  Webbsida

  Genom vårt deltagande i dessa grupperingar har vi möjligheten att påverka branschens standarder och regler.

Du är på sidan 1 av 10 Nästa sida