Hoppa till innehåll
Tjänsten Säker El kommer att uppgraderas från fredagen den 3 maj.

Anmäl dig till Installatörernas dag 2023

Aktuellt

21 juni 2023

Den 27 oktober arrangerar vi Installatörernas dag i Stockholm. Det bli inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet.

Journalisten och moderatorn Lydia Capolicchio tar oss genom dagen och en rad spännande programpunkter. Vi får bland annat lyssna till Robin Teigland, professor i strategi och digitalisering. Hon har kallats "Sveriges start-up-professor" och rankas som en av Sveriges mest inflytelserika kvinnor inom teknik. Föreläser om AI, strategi, innovation och entreprenörskap. Jonas Eriksson, inspirationsföreläsare, har varit domare på högsta internationella nivån och har dömt både VM och Champions League. Han är också författare till biografin Korthuset och en framgångsrik entreprenör. Och på kvällen blir vi underhållna av komikern och manusförfattaren Henrik Schyffert som har skapat några av landets största humorsuccéer.

- Det här är ett fantastiskt tillfälle att träffas och samtala om vår gemensamma bransch och hur vi tillsammans kan utveckla den. Jag hoppas på många spännande möten med engagerade medlemmar, säger Ola Månsson, vd på Installatörsföretagen.

Varmt välkomna!

Anmälan

Se hela programmet och anmäl dig här

Så här såg det ut förra året - på Installatörernas dag 2022:

Övrigt

Installatörernas dag tillkom som ett komplement till Installatörsföretagens årsstämma för att skapa en öppen mötesplats för alla våra medlemmar.

Vid frågor kontakta:
Nancy Haddad, koordinator Installatörsföretagen
08-762 75 21
nancy.haddad@in.se