Hoppa till innehåll

Installatörsföretagens digitala föreningsstämma 2023

Aktuellt

07 mars 2023

Den 3 maj 2023 är det dags för årets digitala föreningsstämma. Ta chansen att göra din röst hörd!

Från studion på vårt huvudkontor i Stockholm direktsänder vi Installatörsföretagens ordinarie föreningsstämma 2023 - endast för dig som är medlem. Det innebär att den enda stämmoaktiviteten är den formella föreningsstämman.

Du som är medlem får möjlighet att medverka digitalt i realtid. Inbjudan skickas ut den 7 mars och när du anmäler dig kommer du att få en bekräftelse via e-post med en deltagarlänk som du använder när det är dags. Det som krävs är att du har en dator, telefon eller surfplatta med internetuppkoppling.

Möteshandlingar och dagordning hittar du här på in.se två veckor innan stämman.

Anmälan

Du måste vara medlem och inloggad för att kunna se anmälningslänken.