Hoppa till innehåll

Locka studenterna till ditt företag!

Aktuellt

27 februari 2023

Elinstallatören och VVS-Forum gör nytt specialnummer för studenter. Ta chansen att annonsera så att studenterna väljer ditt företag för yrkeskarriären.

Företagen och branschen som helhet kommer att behöva locka fler unga talanger i framtiden. Den största resurs är de elever som redan valt installationsbranschen. Men det är inte alla som väljer att fullfölja utbildningen och alla väljer inte att jobba i branschen efter utbildningen. 95 procent av företagen har svårt att rekrytera den arbetskraft man behöver.
Därför gör Installatörsföretagen och tidningarna en satsning på att nå ut till samtliga elever på El- och energiprogrammet samt VVS- och fastighetsprogrammet. Alla elever får en specialedition och tidningarna Elinstallatören och VVS-Forum.

– Vi vill att de ska få en bra bild av hur det är att jobba med det som de utbildar sig till, att de ser vilka olika inriktningar man kan välja, vilka häftiga projekt det finns och hur man bidrar till en bättre värld, säger Fredrik Karlsson, chefredaktör för Elinstallatören och VVS-Forum.

Tidningarna kommer att delas ut vid skolstart till alla elever på yrkesprogrammen samt vid skolornas öppna hus riktade mot blivande elever. Det är andra året den här satsningen görs. På bilden ser ni omslagen från förra året.

Du har chansen att profilera ditt företag via annonsering så att eleverna har er i åtanke för sin karriär. Kontakta tidningens annonschefer om du vill boka annonser eller ha mer information.

Ivan Ahlenblom, annonschef Elinstallatören
ivan@elinstallatoren.se
072-522 96 57

Anne-Marie Eriksson, annonschef VVS-Forum
anne-marie.eriksson@vvsforum.se
0709-62 75 38