Hoppa till innehåll

Så låser du upp artiklar hos Elinstallatören & VVS-Forum

Medlemskap

28 juni 2021

Installatörsföretagens tidningar har börjat låsa artiklar. Men medlemsföretagen kan läsa allt. Och som företagare kan köpa prenumerationer till dina anställda till medlemspris.

- Det har hänt en del på Elinstallatören och VVS-Forum under våren. Vi har byggt nya sajter för att kunna erbjuda en bättre läsupplevelse. De allra flesta artiklarna kan fortfarande vem som helst läsa. Men vi har också börjat låsa en artikel i veckan. Tack vare att våra läsare skapar digitala konton och anger yrkeskategori får vi bättre möjligheter till analys. Vi får koll på vilken typ av journalistik som just medlemsföretagen och dess anställda vill ha. Det skapar samtidigt en långsiktigt hållbar modell för tidningsverksamheten. säger Fredrik Karlsson, chefredaktör för Installatörsföretagens två tidningar.

Prenumeration ingår i medlemsskapet

Alla prenumerationer gäller både papperstidning och digitalt. Och som medlemsföretag har ni en prenumeration som ingår i medlemskapet. Kollektivavtal avgör om ni får Elinstallatören eller VVS-Forum. Prenumerationen ger alltså även access till de webbartiklarna och e-tidningen.

Första gången behöver du skapa ett digitalt konto. Gör så här:

  • Du behöver prenumerationsnumret. Det finns på baksidan av tidningen.
  • Du klickar på ”jag är prenumerant”, fyller i uppgifterna och får en engångskod som tar dig vidare.
  • När du väl skapat kontot använder du därefter ett lösenord du själv har valt. Med det har du tillgång till alla artiklar och e-tidningen.

Som medlemsföretag kan ni också teckna prenumerationer till de anställda i företaget till ett mycket förmånligt pris om 229 kronor per anställd och år (ordinarie pris 849 kronor). Då får de papperstidningen med 11 nummer per år, inloggning till artiklar och e-tidningen samt får nyhetsbrevet.

De anställda håller sig ajour med vad som händer genom att läsa en ledande branschtidning. De får koll på de senaste metoderna, prylarna och regelnyheterna. De kan läsa om hur andra löst liknande problem som ni står inför och hänger med i teknikutvecklingen – en billig investering i fortbildning för de anställda helt enkelt.

Teckna prenumeration

Alla prenumerationer kan tecknas här:

För prenumerationsärenden går det också bra att kontakta tidningarnas kundtjänst: elinstallatoren@flowyinfo.se, 08-522 183 50 eller vvsforum@flowyinfo.se, 08-522 183 34

Vill du tipsa om nyheter eller har andra frågor eller synpunkter?

Hör av dig till Fredrik Karlsson, chefredaktör Elinstallatören & VVS-Forum och avdelningschef Branschtidningar inom Installatörsföretagen.