Hoppa till innehåll
Säker El uppgraderas – välkommen in till nya Säker El måndag 6 maj Läs mer

Vi vill veta hur vi uppfattas

Om Installatörsföretagen

28 januari 2021

Ett varumärke är så mycket mer än ett namn eller en logotyp. Det är något som inger ett löfte. Vi på Installatörsföretagen vill kartlägga de attityder och associationer som finns kring Installatörsföretagens varumärke. Därför genomför vi nu en varumärkesundersökning.

Medlemsundersökningen syftar att ta reda på vad du som medlem tycker om oss och hur vi ska kunna förbättra vårt erbjudande. Den skickas därför bara ut till just medlemmar. Varumärkesundersökningen har ett annat syfte och det är att ta reda på hur vi uppfattas av många fler. Den skickas därför ut mycket bredare till bland andra beslutsfattare, politiker, myndigheter, intressenter och medlemmar.

I undersökningen som skickades ut den 28 januari 2021, ska positiva såväl som negativa åsikter, attityder och associationer med Installatörsföretagens varumärke kartläggas. På så sätt kan vi skapa en bild av hur vi bör agera för att stärka varumärket och därmed öka medlemsnyttan.

Undersökningen genomförs i samarbete med Axánd AB som också garanterar din anonymitet gentemot oss som uppdragsgivare. Det tar cirka 5 minuter att genomföra den. Stort tack för att du hjälper oss!

Vi ser fram emot att kommunicera resultatet under mars månad.