Hoppa till innehåll

Än så länge positiv prognos för hösten men Cementas kalkutvinning skapar osäkerheter.

Hur kan mer energi frigöras för att nå klimatmålen? Läs Installatörsföretagens nya rapport.

Vad du kan göra om ditt material blir dyrare att köpa in.

tonval.png

Webbinarium: Viktig information om förändringar kring elsäkerhet

Cecilia Axelsson är elsäkerhetsexpert på Installatörsföretagen. En av de frågor som hon arbetar intensivt med just nu handlar om den föreskriftsförändring som sker den 1 november kring elsäkerhet vid arbete i yrkesmässig verksamhet. Med anledning av detta bjuder vi in till ett webbinarium där du har möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra experter.

Läs mer
Nyheter

Robotteknik säkrar arbetsplatsen

27 oktober 2021

Branschfrågor Det ställs högre krav på att öka produktiviteten, förbättra arbetsmiljön och minska miljöpåverkan inom byggbranschen. För att lösa de kraven är många överens om att robotteknik kan vara till stor nytta. Ämnet var i fokus på senaste Nordic ConTech Talks.

Dags att betala medlemsfakturan

26 oktober 2021

Medlemskap Sista dagen att betala medlemsfakturan är den 1 november. De företag som inte rapporterat in sina medlemsuppgifter för föregående år får avgiftsunderlaget uppräknat med 20 procent.
Medlemskap

Vi finns för våra medlemmar

För att du ska fatta rätt beslut behöver du rätt information. Installatörsföretagen har tagit fram en rad tjänster som underlättar för dig som är entreprenör och arbetsgivare. Rätt information gör dig handlingskraftig. Bli medlem du också!

Med alla rabatter och förmåner som Installatörsföretagen erbjuder tjänar du snabbt på medlemskapet. I kraft av vår storlek har vi förhandlat till oss förmånliga försäkringar plus lägre priser på bilar, drivmedel och fortbildning. Häng med!