Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

63 träffar

 1. Utförandespecifikation CCTV docm Bas

  , Utgåva: 2 , Artikelnr: 052247

  2022-06: Uppdaterad till SSF 1060:3. Bytt plats på avsnitt 1 och 2. Utökat avsnitt 1 med behovs-/riskanalys.

 2. Kontroll- och provningsprotokoll tele data säkerhet anvisning docx Bas

  , Utgåva: 5 , Artikelnr: 052242

  2022-06: Kompletterat kamerabevakningssystem med funktionskontroll av bildinspelning, bildvisning och identifieringsnivå. Samt flertalet mindre justeringar.

 3. Färdigställandekontroll - CCTV docm Bas

  , Utgåva: 2 , Artikelnr: 052258

  2022-06: Uppdaterad till SSF 1060:3. Infört hänvisning till SS-EN 62676-7, Bilaga B.

 4. AMA EL 22 – snart här

  Nyhet

  Nya AMA EL 22, släpps i bokform under maj, men finns redan nu tillgängligt för de som har beskrivningsverktyget. AMA står för Allmän material- och arbetsbeskrivning och består av färdiga referenstexter som nyttjas av konsulter och beställare för upphandling och förfrågningsunderlag.

 5. Kommunikations- och säkerhetsteknik - nu en del av Marknadsläget

  Nyhet

  Nu är Marknadsläget för våren 2022 här. Nytt för i år är att rapporten delats upp i fyra olika teknikområden där kommunikations- och säkerhetsteknik är ett eget område.

 6. Behörig Installatör Fastighetsnät

  Webbsida

  I dagens fastigheter får fastighetsnäten en allt mer betydande roll. Att projektera och installera handlar om att skapa en standardiserad infrastruktur för fastighetens tekniska system, där inget får brista. 15 juni 2022 lanseras ett branschgemensamt kompetensbevis ”Behörig installatör fastighetsnät”. Beviset är en kvalitetsstämpel för såväl installatörer som utbildare och fastighetsägare.

 7. Flera hotbilder gör det viktigt att se över ditt erbjudande

  Nyhet

  Året har speglats av vilken påverkan pandemin skulle få på både orderingången och den egna personalen. Efter ett och ett halvt år kan vi se att dessa effekter har varit relativt små. Även om nya mutationer av corona dyker upp bedömer vi att det får liten effekt på branschen i stort. Andra hot kan påverka branschen i större omfattning.

 8. 2G och 3G näten stängs ner – förbered dig på övergången

  Nyhet

  2G och 3G näten stängs successivt ner i hela världen. Den kraftigt ökade efterfrågan på särskild datakommunikation gör att nyare tekniker som 4G och 5G behöver breda ut sig. Det är hög tid att förbereda sig på övergången från 2G och 3G.

 9. Teleutskottet utökar med kompetens inom fastighetsautomation

  Nyhet

  Teleutskottet är ett utskott inom Installatörsföretagen. Nu efterlyser vi fler deltagare inom området fastighetsautomation och digitala fastigheter som vill vara med och påverka branschens framtid.

 10. Teleutskottet fokuserar på branschens omställning

  Nyhet

  Installatörsföretagens teleutskott hade sitt årliga strategimöte i september. Då fastställdes utskottets framtida strategi. De kommande åren är siktet inställt på branschens omställning.

Du är på sidan 1 av 7 Nästa sida