Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

93 träffar

 1. 4S - Sammankopplad stad, sektor och samhälle

  Webbsida Installatörsföretagen har inlett ett samarbete med fyra lärosäten för att tillsammans utveckla korta och företagsanpassade kurser inom installationsteknik. Dessa ska stärka medlemsföretags och individers förmåga att optimera användningen av energi och skapa attraktiva byggda miljöer - kunskaper som behövs för att ta en ledande roll inom samhällsbyggandet. Projektet kallas 4S - Sammankopplad stad, sektor och samhälle och pågår till och med 2026.
 2. Livepoddar: Hur mår branschen & vad är en intelligent fastighet?

  Nyhet

  När branschens stora mässa Nordbygg nyligen gick av stapeln sände Installatörspodden live från folkvimlet. Flertalet experter och installationsföretag medverkade och gav sin syn på branschens nuläge och framtid.

 3. Välkommen till nya Säker El

  Nyhet

  Säker El är det enda egenkontrollprogrammet som uppfyller elsäkerhetslagens krav fullt ut och och elsäkerhet vid arbete enligt arbetsmiljölagen. Välkommen till den nya versionen av Säker El. Följ med när vi berättar mer.

 4. Succé på Yrkes-SM

  Nyhet

  23 april gick Yrkes-SM 2024 av stapeln. Arrangemanget var välbesökt och över 28 000 personer strömmande igenom på två och en halv dag. Målet för ECY och VVSYN var att visa upp installationsbranschen för unga, och säkra framtidens kompetensbehov.

 5. Avvikande öppettider april/maj

  Nyhet

  Under april och maj månad förekommer avvikande öppettider hos Installatörsföretagen på grund av röda dagar och halvdagar.

 6. Nordbygg 2024

  Nyhet

  Under fyra fullspäckade dagar, den 23 till 26 april genomförs Nordbygg på Stockholmsmässan. Vår monter hittar du bredvid scenen Arena Fastighetsenergi, där genomförs till kortare föreläsningar, intervjuer och live-poddar. Du kan också lyssna in på ett av samtalen som spelades in som livepodd under mässans första dag.

 7. Nytt beslut i Easee-ärendet

  Nyhet

  Elsäkerhetsverket har den 19 april 2024 fattat ett nytt beslut i Easee-ärendet. Beslutet innebär att åtgärder inte behöver genomföras på redan installerade laddboxar av modellerna Easee Home och Easee Charge.

 8. Vi vann Årets innovation

  Nyhet

  Årets innovation är en årlig utmärkelse som belönar utvecklingsprojekt inom bygg-, installations- och anläggningsområdet. I år gick priset till installationsbranschen genom ett projekt som både Installatörsföretagen och medlemsföretag varit delaktiga i.

 9. Möt oss på Nordbygg

  Nyhet

  Snart är det dags för Nordbygg, branschmässan för dig som verkar i installationsbranschen. Installatörsföretagen är stolt medarrangör, fyller scenen Arena fastighetsenergi med innehåll, sänder livepodd och har en monter på plats. Boka din kostnadsfria biljett redan idag så ses vi på Nordbygg.

 10. Save the date – Installatörernas dag 2024!

  Nyhet

  Den 27 september arrangerar vi Installatörernas dag 2024, denna gång i Norrköping. Det bli inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet.

Föregående sida Du är på sidan 2 av 10 Nästa sida