Hoppa till innehåll

Möt oss på Nordbygg

Om Installatörsföretagen

26 mars 2024

Snart är det dags för Nordbygg, branschmässan för dig som verkar i installationsbranschen. Installatörsföretagen är stolt medarrangör, fyller scenen Arena fastighetsenergi med innehåll, sänder livepodd och har en monter på plats. Boka din kostnadsfria biljett redan idag så ses vi på Nordbygg.

Under fyra fullspäckade dagar, mellan den 23 till 26 april 2024 genomförs Nordbygg på Stockholmsmässan. Där varvas diskussioner, föreläsningar, produktdemonstrationer, nätverkande och umgänge i en dynamisk mix.

Installatörsföretagen är medarrangörer till Nordbygg, vad innebär det?

Vi på Installatörsföretagen ser Nordbygg som en viktig arena för hela samhällsbyggnadssektorn. Det är också en plats där vi får möjlighet att lyfta fram installationsbranschens viktiga arbete i den omställning som vi står inför.

Hur går era planer inför Nordbygg 2024? Vad kommer ni att göra?

I vår monter, som vi delar med vårt utbildningsbolag INSU och vårt förlag IN Förlag, ska alla känna sig välkomna. Monter A09:33.

Vi har skapat ett installatörstog där vår monter ligger rygg i rygg med scenen ”Arena Fastighetsenergi”. Det är ett nytt grepp där vi ansvarar för såväl planering som genomförande av kortare föreläsningar, intervjuer och live-poddar.

Vilka förväntningar har ni?

Vi har stora förväntningar på Nordbygg 2024. Aldrig tidigare har väl fokus varit så stort på klimatpåverkan, energiomställning och behov av energieffektiv renovering. Och det är våra medlemsföretag som till stor del gör detta möjligt.

Vad kan besökarna förvänta sig från er?

Mässans besökare kan förvänta sig att få information om varför de bör vara medlemmar i en bransch- och arbetsgivarorganisation, fördelar med kollektivavtal, vilka rabatter som finns, vidareutbildningar etcetera. På scenen Arena Fastighetsenergi möts publiken av ett fullspäckat program med intressanta föreläsningar och intervjuer om allt från smarta städer – via sammankopplade fastigheter – till lagar som påverkar branschen och vilka möjligheter som finns till finansiering av gröna satsningar.

Varför ska man besöka Nordbygg 2024?

Nordbygg är den naturliga mötesplatsen för den som vill hålla sig uppdaterad med det senaste från bygg- och installationssektorn. Där kan du också utöka och nutidssäkra ditt nätverk.

Biljetter

Det finns inget relaterat innehåll