Hoppa till innehåll

Ny utgåva av Företagshandboken

Lönsamhet & företagande

13 december 2023

Nu lanserar Installatörsföretagen den fjärde utgåvan av Företagshandboken. Den ger tips och råd om hur företagare i installationsbranschen kan se över och förbättra sin verksamhet, minska kostnader och öka lönsamheten. Ett kostnadsfritt exemplar skickas ut till alla medlemmar under december, men boken finns även tillgänglig både digitalt och i tryckt format via IN Förlag.

Oavsett om du drivit företag länge eller precis kommit igång så finns alltid mer att lära. Omvärlden förändras hela tiden, i allt snabbare takt dessutom. Vi har gått från högkonjunktur till pandemi och nedstängningar, krig i närområdet, leveransproblem, stigande materialpriser och höga räntor på bara några år. Och nu dyker bostadsbyggandet.

- Många har det tufft, samtidigt som man måste våga utveckla sin affär för att hänga med och komma starkare ut på andra sidan. Det vill vi inspirera till med den här boken, säger Ola Månsson, vd Installatörsföretagen.

Innehållet i Företagshandboken fokuserar på ett flertal områden, så som företagsstyrning, marknadsföring, försäljning, samarbete med styrelse, ledning och personal samt hantering av vikande marknad och lågkonjunktur. Dessutom täcks ämnen som inköp, lagerhantering och budgetering för att stödja företag i att minska kostnader och öka lönsamheten.

Den fjärde utgåvan bygger delvis på tidigare utgåvor från åren 1992, 1997 och 2003.

Beställ boken

Företagshandboken finns tillgänglig både digitalt och i tryckt format via IN Förlag