Hoppa till innehåll

Första omgången av Företagstrainee Larm & Säkerhetstekniker nu igång

Data/Tele

08 februari 2023

Här om veckan började den första kullen av blivande Larm och säkerhetstekniker via INSUs nya utbildningskoncept Företagstrainee. Det är ett 1,5 årigt utbildningskoncept där både fysisk och digital utbildning kombineras med arbete på din arbetsplats.

Utbildningen riktar sig till vuxna som vill bli Larm och säkerhetstekniker och innefattar yrkeskurserna för gymnasiets El- och energiprogram. Här kombineras teoretiska och praktiska studier med arbete på kursdeltagarens arbetsplats. Den anställde utbildas på INSU i Katrineholm under sammanlagt 16 veckor varav cirka 8 veckor är på plats i Katrineholm och resterande tid på distans fördelat på 1,5 år.

Genom att arbeta parallellt med utbildningen befäster den anställde sina kompetenser hos dig som företag. Arbetsgivaren kan därmed vara med och forma sina framtida tekniker.

Håll utkik i INSUs sociala medier och hemsida efter kommande reportage om utbildningen.

Mer information om utbildningen hittar du här

Vill du anmäla dig till kommande utbildningsstart klicka här

BILD-INSU-företagstrainee_20230203_145953_small.jpg