Hoppa till innehåll

Lyssna till Installatörsföretagen i Almedalen

Lönsamhet & företagande

30 juni 2021

Årets politikervecka i Almedalen har anpassats precis som mycket annat till den rådande pandemin. Men trots det kan du ändå lyssna till några av Installatörsföretagens röster under veckan.

I år satsar Business Arena Almedalen i samarbete med tidningen Byggindustrierna på att skapa engagemang kring frågor om digitalisering, produktivitet och mångfald i byggbranschen. Årets mötesplats blir hybrid och går att både lyssna på digitalt och på plats i Visby.

På tisdag 6 juli 9:30 talar Ola Månsson, vd för Installatörsföretagen, på ämnet ”Vilka är de stora frågorna för byggbranschen?” från scenen. Som en introduktion till dagen kommer Ola prata om digitaliseringen, produktiviteten, mångfald och om schyssta affärer.

Senare samma dag, 10:30, deltar Theresa Östman, vd för Grillby & F100 Rör AB och vice ordförande i Installatörsföretagen, i seminariet ”En byggbransch i utveckling – det här driver förändring!”. Tillsammans med andra representanter från byggsektorn ger Theresa sin syn på trender och förändringsbehov.

Mer information

Läs mer om evenemanget här.

  • 6 juli 09:30-09:35 ”Vilka är de stora frågorna för byggbranschen?”
  • 6 juli 10:30-10:40 ”En byggbransch i utveckling – det här driver förändring!”