Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

94 träffar

 1. Möt oss på Nordbygg

  Nyhet

  Snart är det dags för Nordbygg, branschmässan för dig som verkar i installationsbranschen. Installatörsföretagen är stolt medarrangör, fyller scenen Arena fastighetsenergi med innehåll, sänder livepodd och har en monter på plats. Boka din kostnadsfria biljett redan idag så ses vi på Nordbygg.

 2. Save the date – Installatörernas dag 2024!

  Nyhet

  Den 27 september arrangerar vi Installatörernas dag 2024, denna gång i Norrköping. Det bli inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet.

 3. Våra öppettider under påsk

  Nyhet

  Under påskhelgen har vi begränsade öppettider på servicetelefonen.

 4. Välkommen till Installatörsföretagens digitala föreningsstämma 2024

  Nyhet

  Den 14 maj är det dags för årets digitala föreningsstämma. Ta chansen att göra din röst hörd och påverka vårt kommande verksamhetsår. Endast för medlemmar.

 5. Stärkt samarbete mellan installationsbranschen och universitet

  Nyhet

  Tillsammans med Luleå tekniska universitet har vi undertecknat en avsiktsförklaring med syfte att stärka samarbetet inom utbildning och forskning. Tanken är att öka innovations- och utvecklingstakten inom klimat, energi, elektrifiering och digitalisering samt stötta kompetensförsörjningen av installationsbranschen.

 6. Så blir du en del av färdplanen

  Webbsida Samhället ställer om – det behöver vi också göra. Efter år 2045 är det inte längre tillåtet med klimatpåverkan från industrier eller verksamheter. Genom att underteckna färdplanen och anta målen om nettonollutsläpp senast 2045 för en fortsatt lönsam affär har du kommit en bra bit på vägen.
 7. Fossilfri bransch

  Webbsida Installatörsföretagen har skrivit under den uppgraderade Färdplanen för en fossilfri bygg- och anläggningssektor som samlar 100 aktörer. Det har vi gjort för att vi vill synliggöra branschens möjligheter att minska utsläppen av växthusgaser.
 8. Två installationsföretag växlar upp med Bygglyftet

  Nyhet

  Elteknikföretaget Nordelektro och VVS-företaget Ivab har valts ut som pilotföretag i Bygglyftet. Det är en nationell satsning som ska ge företag i bygg- och installationsbranschen kraft att verka och växa i en föränderlig omvärld med fokus på hållbarhet, digitalisering och lean construction. Under hösten 2024 lanseras Bygglyftet på bred front och öppnar upp för fler företag i branschen.

 9. VD till Installatörsföretagen

  Webbsida Installatörsföretagen söker en engagerad och erfaren VD som är redo att fortsätta arbetet med att leda organisationen in i framtiden. Som VD kommer du att företräda 4 000 medlemsföretag med 60 000 medarbetare, som varje dag arbetar för att förverkliga Sveriges energiomställning. Det är Installatörsföretagens medlemmar som elektrifierar och energieffektiviserar Sverige.
 10. Möt oss här 2024

  Nyhet

  Under året medverkar Installatörsföretagens medarbetare vid flera mässor, arenor, samtal och utbildningar. Här listas några av de platser där du kan möta dem. Fler datum och händelser hittar du i kalendern.

Föregående sida Du är på sidan 3 av 10 Nästa sida