Hoppa till innehåll

Nyheter

Installatörsföretagens nyheter inom olika kategorier kan även filtreras på år.

Så hanterar du hinder i entreprenaden

18 maj 2022

Om Installatörsföretagen Vi vet att ni medlemmar hela tiden vill bli bättre på att hantera entreprenadjuridiska frågor och vi har fått önskemål om att även ha inspelat material för utbildning. Vi har därför funderat mycket på i vilket format detta bör göras. Som ett led i detta arbete har vi tag...

Entreprenadindex för april 2022

16 maj 2022

Om Installatörsföretagen Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan du se den senaste statistiken.

Så går du från kunskap till nytta

12 maj 2022

Om Installatörsföretagen Idag lanseras framgångsfaktorerna som tar dig från kunskap till nytta. Först ut släpper vi en folder som vägleder dig som medlem i arbetet med att bättre ta vara på befintlig kunskap och omvandla den till praktisk affärsnytta.

Anmäl dig till Installatörernas dag

12 maj 2022

Om Installatörsföretagen Den 23 - 24 september arrangerar vi Installatörernas dag i Göteborg. Det bli inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet på nyöppnade Scandic Göteborg Central, Platinan.
Föregående sida Du är på sidan 3 av 48 Nästa sida