Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

30 träffar

 1. Avtalsutbildningsturné

  Nyhet

  Bemanna dina projekt på rätt sätt! Lagar och kollektivavtal har många snåriga regler kring anlitande av UE, bemanningsföretag och vid in- och utlåning av personal. Därför ger vi oss ut på en avtalsturné på 22 orter, där du kan träffa våra experter på Installationsavtalet och Teknikinstallationsavtalet.

 2. Välkommen till Installatörernas dag!

  Webbsida Här samlar vi alla information som du kan behöva under ditt besök den 27 oktober.
 3. Arbetsmarknadsministern på prao hos solföretag

  Nyhet

  Arbetsmarknadsminister Johan Pehrson har genomfört flera olika besök för att lära sig mer om installationsbranschens viktiga arbete och våra satsningar på att utbilda nya talanger.

 4. Avropsseminarier

  Webbsida Vi på Installatörsföretagen erbjuder en mängd kostnadsfria seminarier som de regionala föreningarna kan avropa. Alla seminarier kan bokas som fysiska träffar eller som webbinarium. Här kan du se vilka seminarier som är aktuella just nu.
 5. Regeringen vill skapa en ny yrkesutbildning för vuxna

  Nyhet Nyligen presenterade regeringen viktiga tilläggsdirektiv till den pågående Yrkesvuxutredningen. Bland annat ska utredningen föreslå en ny utbildningsmodell med utgångspunkt i Yrkeshögskolan. Detta är något som Installatörsföretagen varit pådrivande kring.
 6. Välbehövliga förändringsförslag av yrkeshögskolan

  Nyhet

  Nyligen överlämnade den statliga utredningen Framtidens yrkeshögskola – stabil, effektiv och hållbar sitt betänkande till regeringen. Utredningen har haft i uppdrag att undersöka hur yrkeshögskolan kan utvecklas.

 7. Skolministern besökte INSU

  Nyhet

  Skolminister Lotta Edholm (L) besökte nyligen Installatörsföretagens branschskola INSU i Katrineholm. Intresset för hur branschen själv har tagit ansvar för att starta egna yrkesutbildningar är stort inom politiken.

 8. Så kan MYH skräddarsy installatörsutbildningar

  Nyhet

  För första gången publicerar Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) en samlad bild av kompetensbehovet i installationsbranschen. Analysen berör bland annat behovet av VVS-ingenjörer, elkonstruktörer och solenergitekniker. Rapporten belyser även de utmaningar som branschens yrkeshögskoleutbildningar står inför.

 9. Utskott Kompetensförsörjning

  Webbsida En fungerande kompetensförsörjning är avgörande för en konkurrenskraftig bransch. Vi behöver även få in nya kompetenser för att anpassa verksamheten till att leverera den klimatomställning som vårt samhälle är i behov av.
 10. Vägen in i branschen

  Webbsida Personer som arbetar i installationsbranschen ser till att grundfunktioner som rent vatten, el, värme, kyla, ventilation och fastighetsnät fungerar i vårt moderna samhälle. Samtidigt är det branschens verktyg för att förändra vårt samhälle till det hållbara, energieffektiva och smarta samhälle som vi vill och behöver ha – nu och i framtiden.
Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida