Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

30 träffar

 1. Installatörsföretagens digitala föreningsstämma 2023

  Nyhet

  Den 3 maj 2023 är det dags för årets digitala föreningsstämma. Ta chansen att göra din röst hörd!

 2. Locka studenterna till ditt företag!

  Nyhet

  Elinstallatören och VVS-Forum gör nytt specialnummer för studenter. Ta chansen att annonsera så att studenterna väljer ditt företag för yrkeskarriären.

 3. Konkurrensverket granskar marknaden för laddstolpar

  Nyhet

  Statliga och kommunala energibolag tränger undan privata installatörsföretag genom att själva erbjuda installationer av laddstolpar och solpaneler. Nu inleder Konkurrensverket en granskning.

 4. Ola Månsson debatterar energifrågan i artikel på Altinget

  Nyhet

  ”Det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet att sänka energipriserna är att minska efterfrågan på energi”. Det framför Ola Månsson – tillsammans med representanter från fem andra branschorganisationer – i en debattartikel på Altinget.

 5. Här är energisatsningarna som skapar affärsmöjligheter

  Nyhet

  Från årsskiftet gäller flera nya regler som är bra att känna till för dig som installatör. Det är förändringar som Installatörsföretagen kämpat för, och som skapar bra affärsmöjligheter för branschen och skyndar på Sveriges energiomställning.

 6. Cementas tillstånd: förutsättning för fortsatt klimatomställning

  Nyhet

  Installatörsföretagen välkomnar Mark-och miljödomstolens godkännande av Cementas ansökan om ytterligare fyra år av kalkbrytning i Slite. Ett stopp i kalkbrytningen hade fått stor inverkan på installationssektorn, samhällsekonomin, och för Sveriges klimatambitioner.

 7. Ny utgåva av Teknikhandbok VVS 2023

  Nyhet

  Nu kan du beställa nyutgåvan av Teknikhandbok VVS 2023 innehållande bland annat branschregler, praktisk vvs-teknik, lagar och regler med mera. Nytt för den här upplagan är bland annat uppdatering avseende AMA VVS & Kyla 22 samt Heta Arbetens nya säkerhetsregler. Finns att beställa på IN Förlag.

 8. Se IN Talks i efterhand: "Vi måste lösa roten till problemet"

  Nyhet Energidebatten handlar idag till stor del om hur hushåll och företag ska få en dräglig tillvaro i vinter, men vad är egentligen roten till problemet? Det diskuterade panelen under IN Talks. Här kan du se webbinariet "Vi måste lösa roten till problemet" i efterhand.
 9. Välkommet stöd till energieffektivisering i småhus

  Nyhet

  Vi på Installatörsföretagen välkomnar regeringens satsningar på energieffektivisering i småhus i budgetpropositionen för 2023. Samtidigt saknas alltjämt stöd för energieffektivisering i flerbostadshus samt ett förstärkt rotavdrag. Åtgärder som sammantaget skulle sänka elpriset och underlätta energiomställningen.

 10. Förslag: Så ger yrkesvux fler jobb och bättre integration

  Nyhet

  Idag presenteras ett förslag på hur vi kan få en bättre yrkesvuxutbildning som kan bidra till fler jobb och bättre integration. Rapporten är en del av det reformarbete som bland andra Installatörsföretagen arbetat med under många år. Det är också den del av arbetet som har störst betydelse för våra medlemmar.

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida