Hoppa till innehåll

Skapa användarkonto och logga in

Medlemskap

För att komma åt allt material som ligger bakom inloggning här på Installatörsföretagens webbplats behöver du vara medlem eller kund hos oss, samt ha ett webbanvändarkonto. Här går vi igenom steg för steg hur du skapar ett sådant konto.

Om du inte redan har skapat ett konto gör du det enkelt genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan och inom någon minut så är du igång. Har du skapat ett konto med användarnamn och lösenord och glömt lösenordet kan du alltid skicka efter ett nytt.

Skapa ett webbanvändarkonto, steg för steg

 1. Se till att du har ditt företags organisationsnummer till hands.
 2. Sedan den 23 juni 2021 skapar du webbanvändarkonto via BankID. Följ instruktionerna som följer när du klickat på "skapa konto".
 3. Kontakta oss om du behöver hjälp med att skapa ett användarkonto eller har andra frågor, antingen via e-post: medlem@in.se eller via telefon: +46 8 762 76 00.

Till formuläret för att skapa ett webbanvändarkonto

Har du frågor om att skapa användarkonto med BankID? Se våra frågor och svar om BankID.

Mina sidor

Du kan se dina uppgifter under Mina sidor, då du loggat in. Du kan själv hantera dina kontaktuppgifter, din befattning och prenumerationer på nyhetsbrev.

Under Mina sidor har du också

 • Möjlighet att skriva ut medlemsbevis och ladda ner kollektivavtal
 • En översikt över vilka abonnemangstjänster du har
 • Möjlighet att se företagets adressuppgifter
 • Rutiner för rensning av personuppgifter

  Syftet med rutiner för rensning är att säkerställa att vi inte sparar användarkonton som inte längre nyttjas och att du som har ett konto kan använda det på bästa sätt.

  Rutinen för rensning innebär att användarkonton som inte nyttjas på ett år, det vill säga där du som användare inte har loggat in på några av våra tjänster under ett år, kommer att raderas.

  Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter

Medlemsservice

Oavsett typ av fråga är du alltid välkommen att kontakta din företagsrådgivare.