Hoppa till innehåll

Nyheter

Installatörsföretagens nyheter inom olika kategorier kan även filtreras på år.

Vad tycker du om Installatörsföretagen 2022?

29 augusti 2022

Medlemskap Varje år frågar vi på Installatörsföretagen dig som medlem vad du tycker om vår verksamhet och ditt medlemskap. I år har vi en snabbenkät som du kan besvara på 2 minuter. Vi hoppas därmed att du och alla andra som får enkäten vill svara på den.

Se IN Talks: Valspecial om energi i efterhand

23 augusti 2022

Branschfrågor IN Talks är forumet där vi bjuder in till diskussion om branschfrågor och i det senaste avsnittet tog vi pulsen på flera riksdagspartier och diskuterade allt från tillgången på energi och hur vi ska parera höga priser till införandet av ett helt fossilfritt energisystem....

Entreprenadindex för juni och juli 2022

15 augusti 2022

Branschfrågor Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan du se den senaste statistiken.

En sommarhälsning från vd Ola Månsson

07 juli 2022

Om Installatörsföretagen Här kommer en hälsning från Visby och Almedalsveckan. Det finns så mycket att berätta om, men allt det positiva hamnar i skuggan av det fruktansvärda dåd som inträffade under veckan. Vi tänker naturligtvis på den drabbades familj och arbetskamrater i en stund som denna.

Installatörsföretagens elsäkerhetsdagar

05 juli 2022

Elsäkerhet Äntligen är det dags för våra elsäkerhetsdagar igen! Under hösten gör vi inte mindre än 20 stopp runt om i landet där vi bland annat har en workshop kring EvA samt informerar om de nya elsäkerhetsföreskrifterna som träder i kraft 1 december i år.
Föregående sida Du är på sidan 2 av 50 Nästa sida