Hoppa till innehåll

December

Premierabatt för ITP 2-planen för 2023

07 december 2022

Arbetsgivarfrågor Styrelsen för administrationsbolaget Alecta har beslutat att införa premiereduktion, om i genomsnitt 40 %, för förmånsbestämd ålders- och familjepension via ITP2, samt att fortsätta ge premiereduktioner för riskförsäkringar för 2023.

Satsning på ökad kunskap om mens och graviditet

06 december 2022

Arbetsmiljö Antalet kvinnor i installationsbranschen ökar, och därmed även behovet av att lyfta frågor som menshälsa och graviditet. Fräscha toaletter med rinnande vatten och kunskap om hur man undersöker vilka arbetsuppgifter som funkar för gravida är frågor som Installatörsföretag...

Vad är nytt på nya in.se?

05 december 2022

Om Installatörsföretagen Med ny design, struktur och responsivt gränssnitt ska det bli enklare att hitta rätt information snabbt - både i desktop och mobil. Installatörsföretagen lanserade en ny webbplats den 28 november.

Julgåvor – se upp med arbetsgivaravgiften

05 december 2022

Arbetsgivarfrågor Julgåvor är ett av få undantag från regeln om att alla förmåner en anställd får, ska beskattas. Men det finns tydliga regler för vad som är en skatte- och arbetsgivaravgiftsfri gåva och vad som ska beskattas från första kronan.

Nya föreskrifter för starkström

01 december 2022

Elinstallation Den 1 december trädde Elsäkerhetsverkets tre nya starkströmsföreskrifter i kraft. Syftet med föreskrifterna är att förenkla och förbättra befintligt regelverk. För att ytterligare förenkla för dig som arbetar i branschen har vi tagit fram ADAM.
Föregående sida Du är på sidan 2 av 2